Sådan Retter Du En Fejl I Navnet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Retter Du En Fejl I Navnet
Sådan Retter Du En Fejl I Navnet

Video: Sådan Retter Du En Fejl I Navnet

Video: Sådan Retter Du En Fejl I Navnet
Video: Emanet 271. Bölüm Fragmanı l Canan Tutuklanıp Hapse Giriyor 2024, April
Anonim

Hvis der er en fejl i stavningen af navnet, efternavnet eller patronymikumet i pas, fødselsattest eller vielsesattest, skal du straks kontakte den organisation, der har udstedt dokumentet til korrektion, ved at modtage et nyt uden fejl. Hvis dette ikke gøres, kan der opstå mange problemer, når man krydser grænsen, modtager midler, formaliserer en arv osv.

Sådan retter du en fejl i navnet
Sådan retter du en fejl i navnet

Er det nødvendigt

  • -pas
  • -fødselsattest
  • -udmelding
  • - attest om ægteskab eller skilsmisse
  • -anmodning til retten
  • - testatorens dødsattest
  • - testatorens dokumenter

Instruktioner

Trin 1

For eksempel, hvis navnet Natalia er registreret i pas, og Natalias navn er på fødselsattesten, er navnet forkert. Kun stavefejl skal rettes på fødselsattesten. Hvis Alenas navn er registreret i dette dokument, og du gerne vil have Elena, er korrektionen ulovlig. I dette tilfælde kan du kun ændre navnet selv. Rettelser af fejl i navnet foretages i overensstemmelse med den russiske føderations føderale lov, artikel nr. 70.

Trin 2

For at rette fejlen, når du registrerer navnet i fødselsattesten, skal du kontakte registret på registreringsstedet for fødselsfakta eller på bopælsstedet.

Trin 3

Skriv en erklæring, der angiver årsagen. Indsend dit pas, fødselsattest, vielsesattest.

Trin 4

Om to måneder udsteder registret et nyt dokument med den korrekte post.

Trin 5

Hvis et barn under 14 år skal rette fejlen i navnet, skal moderen ansøge og skrive en erklæring på egne vegne. Fra en alder af 14 år vil fejlen blive rettet på barnets anmodning med moderens tilladelse.

Trin 6

Hvis navnet er angivet forkert i en statsborger i Den Russiske Føderation eller et internationalt pas, skal du kontakte den føderale migrationsmyndighed.

Trin 7

Skriv en erklæring, indsend en fødselsattest, vielsesattest.

Trin 8

Om en til to uger udstedes et nyt dokument med en korrigeret post.

Trin 9

Hvis du laver en fejl i stavningen af navnet i ægteskabet eller skilsmisseattesten, skal du kontakte registreringsdatabasen. Skriv en ansøgning, indsend et pas, fødselsattest, ægteskab eller skilsmisseattest.

Trin 10

Efter den angivne periode udstedes et nyt dokument med den korrekte indtastning.

Trin 11

Hvis en person udarbejder en arv, og den forkerte registrering af navnet blev fundet i testatorens dokumenter i overensstemmelse med artikel 265 i civilprocesloven, er det kun muligt at bevise, at optegnelsen er i dokumenterne i retten, på grund af ejerens død.

Anbefalede: