Sådan Fratager En Advokat Status Som Advokat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fratager En Advokat Status Som Advokat
Sådan Fratager En Advokat Status Som Advokat

Video: Sådan Fratager En Advokat Status Som Advokat

Video: Sådan Fratager En Advokat Status Som Advokat
Video: А адвокат настоящий? Проверка статуса адвоката за 2 минуты. 2024, Kan
Anonim

Baren er en af de største juridiske institutioner i Den Russiske Føderation, der står for beskyttelse af borgernes rettigheder. Formålet med enhver advokat er at beskytte rettigheder, friheder og legitime interesser for medlemmer af samfundet. En advokats aktivitet er en persons aktivitet, der har fået denne status på den måde, der er foreskrevet i loven.

Sådan fratager en advokat status som advokat
Sådan fratager en advokat status som advokat

Instruktioner

Trin 1

Som et resultat af bestået kvalifikationseksamen tildeles status som advokat på ubestemt tid, det er heller ikke begrænset af aldersgruppen. Efter at en person har fået status som advokat, optages han i statens register over advokater, som opretholdes i hver region separat. På dette grundlag udstedes han et certifikat, der er certificeret af justitsministeriets segl. Faktisk bekræftes status som advokat og bekræftes af dette certifikat.

Trin 2

En advokat fratages kun den status, han har fået tildelt i tilfælde, der er fastsat i lovgivningen i Den Russiske Føderation. Grundlaget for fratagelse af advokatens status kan for det første være en personlig erklæring fra advokaten, der er afgivet til den lokale føderale retlige myndighed for at afslutte advokatens status.

Trin 3

Desuden fratages en advokat status som advokat, hvis han anerkendes som uarbejdsdygtig eller delvis uarbejdsdygtig. I civilret forstås retsevne som evnen til at have subjektive rettigheder og udføre deres pligter uafhængigt. Hvis en advokat inden for seks måneder ikke tilmelder sig den eksisterende advokatuddannelse som medlem eller ikke bliver grundlægger af en sådan, fratages han / hun automatisk status som advokat.

Trin 4

Årsagen til fratagelse af advokatens status er også advokatens død eller tilstedeværelsen af en juridisk afgørelse truffet af domstolens territoriale organ, der erklærer ham død. I tilfælde af overtrædelse af normerne for juridisk etik eller udøvelse af en handling, der kaster skygge for både advokatens egen og advokatens ære og værdighed.

Trin 5

En advokats begåelse af en forbrydelse og hans involvering som tiltalte i en straffesag er en god grund til at fratage ham status som advokat. En forudsætning er tilstedeværelsen af hensigt om at begå en lovovertrædelse.

Anbefalede: