Sådan Vedhæftes En Politik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vedhæftes En Politik
Sådan Vedhæftes En Politik

Video: Sådan Vedhæftes En Politik

Video: Sådan Vedhæftes En Politik
Video: #NoMoreCraptions: Sådan vedhæftes tekster korrekt til dine videoer 2024, Kan
Anonim

Den obligatoriske medicinske forsikringspolice er et dokument, hvor du kan få en liste over medicinske tjenester, der er fastsat i den obligatoriske sundhedsforsikring. I henhold til føderal lov nr. 326 er en ny type medicinsk politik gyldig i hele Den Russiske Føderation, uanset hvor den forsikrede er registreret.

Sådan vedhæftes en politik
Sådan vedhæftes en politik

Nødvendig

  • - politik
  • - pensionsforsikringsattest.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har modtaget en ny type medicinsk politik på dit arbejdssted eller bopælssted, har du ret til at blive forkyndt i enhver medicinsk institution på Den Russiske Føderations område, uanset dit registreringssted eller din aktuelle bopæl.

Trin 2

Når du besøger en medicinsk institution, har du kun ret til en sundhedsforsikring og et pensionsforsikringscertifikat. Stedet for din registrering betyder slet ikke noget, så der er absolut ingen grund til at knytte politikken til en bestemt klinik, som det blev gjort før.

Trin 3

Medicinsk forsikringsselskab betaler for din lægehjælp, uanset hvilken klinik du går til, og hvilken medicinsk institution du får behandling.

Trin 4

Hvis du er forpligtet til at gøre noget andet end de angivne dokumenter og ikke ønsker at forkynde dig, idet du henviser til det faktum, at dit opholdssted ikke tilhører den medicinske institution, du har søgt til, skal du bede om et skriftligt afslag med angivelse af grund.

Trin 5

Kontakt sundhedsafdelingen i dit område. Du kan gøre dette personligt eller sende et brev via mail og ringe til den angivne myndighed om en til to uger.

Trin 6

Dette blev gjort før, indtil den føderale lov nr. 326 trådte i kraft, som trådte i kraft den 1. januar 2011. Selvom mange klinikker stadig nægter at optage borgere med henvisning til, at det er nødvendigt at ansøge på registreringsstedet.

Trin 7

I overensstemmelse med dette er der absolut ikke behov for at vedhæfte noget eller modtage en kupon til tilknytning til en medicinsk institution, der ikke er på stedet for permanent registrering, fra sundhedsafdelingen i din region. Du har ret til at blive betjent på det sundhedsvæsen, du har mest tillid til, eller som er det mest bekvemme for dig at besøge.

Anbefalede: