Sådan Returneres Tøj Til Butikken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Tøj Til Butikken
Sådan Returneres Tøj Til Butikken

Video: Sådan Returneres Tøj Til Butikken

Video: Sådan Returneres Tøj Til Butikken
Video: Sådan sælger du let tøj og sko online! 2024, April
Anonim

Efter at have tilbragt en hel dag i butikkerne og prøvet en masse tøj, fandt du endelig den smukke og stilfulde ting, du har drømt om i lang tid. Men da de var kommet hjem, efter at have prøvet nyt tøj, indså de, at tøjet slet ikke passer til dig. Vær ikke modløs eller bange for at tage den købte vare tilbage til butikken. Efter alt, loven "om forbrugerbeskyttelse" forpligter sælgere til at returnere penge til købet.

Sådan returneres tøj til butikken
Sådan returneres tøj til butikken

Instruktioner

Trin 1

Baseret på forbrugerbeskyttelsesloven har du ret til at returnere varen tilbage til butikken inden for 14 dage fra købsdatoen. Forudsat at netop denne ting ikke bliver beskadiget af dig personligt. Sig, at tøjet ikke passede dig i form, stil, farve, dimensioner, størrelse, konfiguration osv. Fortæl ikke sælgeren, at du bare ikke kan lide købet. På dette grundlag udskiftes og returneres ikke varer.

Trin 2

Opbevar din kvittering indtil slutningen af returperioden. Hvis du stadig ikke kunne gemme det, skal du ikke bekymre dig, du skal acceptere varerne uden den. Bare i tilfælde af, husk den dag, hvor købet blev købt, så sælgeren kan se på computeren og sørge for, at du returnerede varen på forhånd. Sørg for at opbevare produktetiketten.

Trin 3

Tøj købt under salget kan også byttes og returneres. Hvis varen blev diskonteret på grund af tilstedeværelsen af et ægteskab, kan du også returnere den tilbage til butikken, men på betingelse af at du finder et andet ægteskab på det, som du ikke blev advaret om.

Trin 4

Forbrugerbeskyttelsesloven gælder også for handel i onlinebutikker. Loven siger, at køberen på tidspunktet for levering af købet skal tilbydes fuld information om produktet samt muligheden for at returnere det til butikken senest syv dage uden at give en begrundelse. Hvis det firma, hvor du købte, ikke udskrev sin adresse og TIN på checken, har du i dette tilfælde ret til at returnere varen inden for tre måneder. Og når du finder et firma, skal du kontakte skattekontoret for hjælp.

Trin 5

Hvis du, når du returnerer tøj til butikken, stadig ikke har formået at forsvare dine rettigheder og ikke formår at returnere pengene til produktet eller erstatte det med en anden ting, så i henhold til artikel 17 i loven i Den Russiske Føderation "Om beskyttelse af forbrugerrettigheder" har du ret til at ansøge om denne butik for retten.

Anbefalede: