Sådan Returneres Et Produkt, Du Ikke Kan Lide

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Et Produkt, Du Ikke Kan Lide
Sådan Returneres Et Produkt, Du Ikke Kan Lide

Video: Sådan Returneres Et Produkt, Du Ikke Kan Lide

Video: Sådan Returneres Et Produkt, Du Ikke Kan Lide
Video: POVILIKA ER DEN MEST SMART PLANTPARASIT. Hvordan og hvad skal man håndtere dodder i haven, i drivhus 2024, April
Anonim

I butikken målte du det, undersøgte det omhyggeligt for "jævn syning" og det land, hvor armaturerne er produceret, og kaldte endda din mor, siger de, tag - tag ikke. Købt, men derhjemme kunne du ikke lide produktet. Hvordan returnerer jeg det og får pengene tilbage?

Sådan returneres et produkt, du ikke kan lide
Sådan returneres et produkt, du ikke kan lide

Instruktioner

Trin 1

Regel en - skynd dig ikke med at rive tagget af den købte vare, selvom det forhindrer dig i at forstå, om varen passer eller ej. Hvis etiketten er afskåret, accepterer butikken ikke produktet tilbage. I henhold til sælgerens logik kan du i denne dragt for eksempel gå på et par træninger og først derefter afvise det. Så mærket er på plads.

Trin 2

Regel to - du har nøjagtigt to uger til at vende tilbage fra købsdatoen. Så kom på en hvilken som helst bekvem dag for dine penge. Et vigtigt punkt: i nogle butikker er der en meddelelse om, at varer til returnering kun accepteres på bestemte tidspunkter. For ikke at spilde dine nerver og igen henvise til loven "om beskyttelse af forbrugerrettigheder", skal du være opmærksom på disse oplysninger, inden du køber.

Trin 3

Regel tre - check. Alle ved, at et finansdokument er nødvendigt for en tilbagebetalingsoperation, men hvis du har mistet det på en sådan måde, at”hverken brandmændene eller politiet kan finde det, skynd dig ikke at blive ked af det. I samme lov er der artikel 25, der siger: "Fraværet af en salgs- eller kontant kvittering udelukker ikke muligheden for at henvise til vidneudsagn." Det vil sige bevisbyrden for, at du har købt en dragt i denne butik og så sent som i forgårs ligger hos dig, men hvis du gik på shopping med dine venner, og seniorchefen er loyal, returnerer du pengene.

Trin 4

Regel fire - pas. Varerne accepteres ikke uden det vigtigste civile dokument. Du bliver nødt til at skrive en ansøgning om tilbagelevering, og der kræves pasoplysninger der. I kolonnen "årsag til tilbagevenden" kan du skrive hvad du vil, men det er nok at begrænse dig til standarden: "Passer ikke i størrelse og farve."

Trin 5

Og endelig et bankkort. Hvis du har betalt med et kreditkort, skal du sørge for at tage det med dig! I tilfælde af en ikke-kontant transaktion overføres penge kun til kortet. Den forbindes til terminalen og returneres. Pengene returneres inden for 14 dage. Der er ikke behov for at vente på kontanter, det udstedes straks.

Trin 6

En træningsdragt og mange andre ting kan returneres til sælgeren af en grund - "ikke glad". Loven opretter dog en gruppe varer, der ikke kan returneres og udveksles eller kun er genstand for efter en undersøgelse og bekræftelse af tilstedeværelsen af en defekt (sidstnævnte er mere relateret til teknologi). Disse inkluderer undertøj, computere og kosmetik.

Anbefalede: