Sådan Bruges Et Generisk Certifikat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Et Generisk Certifikat
Sådan Bruges Et Generisk Certifikat

Video: Sådan Bruges Et Generisk Certifikat

Video: Sådan Bruges Et Generisk Certifikat
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

I en periode på 30 ugers graviditet (og når graviditeten er flere - i en periode på 28 uger) i den fødende klinik udstedes en kvinde et fødselsattest. Fødselsattesten består af tre kuponer: Nr. 1 er beregnet til at betale for ambulante og polikliniske tjenester, der leveres til kvinder af fødeklinikker under graviditeten; Nr. 2 er beregnet til at betale for tjenesterne på et barselshospital eller et perinatal center, der leveres til en kvinde under fødslen; Nr. 3 er beregnet til at betale for en børns poliklinik for at overvåge et barns helbred, indtil han fylder et år.

Sådan bruges et generisk certifikat
Sådan bruges et generisk certifikat

Instruktioner

Trin 1

Fødselsattesten er således primært et finansielt dokument, der gør det muligt for budgetterende fødeklinikker, barselshospitaler og børneklinikker at modtage yderligere midler til at betale deres ansatte, købe medicin, medicinsk udstyr og værktøjer.

Trin 2

For en kvinde kommer fordelen ved at have en fødselsattest ned til det faktum, at hun er udstyret med retten til at vælge en fødeklinik, hvor hun vil blive observeret under graviditeten, et barselshospital, hvor fødsel finder sted og klinikker, hvor hendes baby vil blive observeret. En gravid kvinde kan skifte flere fosterklinikker, hvis hun for eksempel ikke er tilfreds med kvaliteten af lægebehandling i en af dem. Samtidig foretages betaling for kupon nr. 1 til den fødende klinik, hvis tjenester kvinden har brugt i længere tid, men samlet i mindst 12 uger.

Trin 3

Når en kvinde er utilfreds med tjenesterne i en fødeklinik, et barselshospital eller en børneklinik, har hun ret til at ændre den institution, hun ikke kan lide, men hvis kvinden ikke har gjort dette, er hun forpligtet til at indsende en fødsel certifikat til den institution, hun bruger.

Anbefalede: