Hvordan Man Skriver Et Barn På Et Certifikat

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver Et Barn På Et Certifikat
Hvordan Man Skriver Et Barn På Et Certifikat

Video: Hvordan Man Skriver Et Barn På Et Certifikat

Video: Hvordan Man Skriver Et Barn På Et Certifikat
Video: Hvordan man syer en ribkant i en V-udskæring 2024, April
Anonim

Det er ikke nødvendigt at skrive barnet ind i et certifikat, for hvis der udarbejdes et dokument, så straks i dets navn (for eksempel et forsikringsbevis eller en medicinsk politik). Forældre ønsker som regel at indtaste oplysninger om barnet i pas.

Hvordan man skriver et barn på et certifikat
Hvordan man skriver et barn på et certifikat

Nødvendig

  • - pas
  • - barnets fødselsattest
  • - udmelding.

Instruktioner

Trin 1

Indtil 2006 kunne dette gøres i registret, men efter frigivelsen af dekretet fra Den Russiske Føderations regering blev der foretaget nogle ændringer i lovgivningen. Siden da er det kun ansatte i Federal Migration Service, der har ret til at indtaste barnet i farens eller moderens pas. Så for at få et varemærke om barnet skal du kontakte FMS 'territoriale organ (dvs. paskontoret på dit registreringssted).

Trin 2

Begge forældre skal skrive ansøgninger om indtastning af oplysninger om barnet i deres pas. Det er også nødvendigt at give pasene selv og også et fødselsattest. Forresten, hvis far og mor er registreret forskellige steder, vil alle ansøge om migrationstjenesten på stedet for hans registrering.

Trin 3

Efter innovationen har betingelserne for indtastning af data også ændret sig: tidligere blev alle oplysninger indtastet manuelt, men nu er det præget. Den påførte optegnelse er certificeret af en servicemedarbejder, han lægger et segl og underskrift. Bemærk, at barnets fødselsattest også bliver stemplet. For at indtaste de nødvendige oplysninger kan dine pas blive taget væk fra dig i en hel uge eller endda to.

Anbefalede: