Hvordan Ser Et Nyt Pas Ud

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Ser Et Nyt Pas Ud
Hvordan Ser Et Nyt Pas Ud

Video: Hvordan Ser Et Nyt Pas Ud

Video: Hvordan Ser Et Nyt Pas Ud
Video: Brawl Stars: Brawl Talk! New Season, Ice Brawler, and more! 2024, Kan
Anonim

Et udenlandsk pas er det vigtigste dokument, der beviser identiteten på en borger i et andet land. I dag udsteder de et gammelt eller nyt pas (biometrisk) i Rusland. Sidstnævnte blev introduceret den 1. januar 2006 og adskiller sig fra den gamle ikke kun i udseende, men også i nærværelse af en indbygget mikrochip med data.

Hvordan ser et nyt pas ud
Hvordan ser et nyt pas ud

Instruktioner

Trin 1

På forsiden af det biometriske pas kan du se påskriften "Pas" og "Den Russiske Føderation", trykt på russisk og engelsk. Og også Den Russiske Føderations våbenskjold og et specielt beskyttelsesmærke i form af et rektangel med en cirkel indeni.

Trin 2

Den første side i det nye pas er plastik. Det indeholder et fotografi af ejeren, som ikke er limet, men påført ved hjælp af en speciel laserteknologi. Derfor er pasindehaveren fotograferet på FMS-afdelingen, når han indsamler dokumenter. Det digitale foto indeholder ikke den blå ornamentik og de runde hologrammer, der er typiske for den gamle model.

Trin 3

På samme side er en mikrochip med oplysninger om ejeren integreret. Den indeholder hans efternavn, fornavn og patronym, fødselsdato, køn, pasnummer og gyldighedsperiode samt navnet på den myndighed, der har udstedt dette dokument. De samme data er trykt på siden. Eventuelle yderligere oplysninger om ejeren kan også indtastes i mikrochippen - standarderne giver endda mulighed for at gemme speciel biometrisk information i chippen, for eksempel fingeraftryk eller et mønster af øjeniris. Men hidtil er der ingen sådanne data der.

Trin 4

Øverst på plastsiden er der en indskrift "Den Russiske Føderation" på to sprog, og til højre er et beskyttende hologramemblem i form af en rombe, hvorpå et foto af ejeren kan ses i en bestemt vinkel i forhold til lyset. Under indskriften er dokumentets serienummer. Og nederst på forsiden udskrives den internationale betegnelse RUS, hvilket gør det klart, at dette dokument tilhører en borger i Den Russiske Føderation. Derudover er hans serienummer stemplet på alle sider i passet.

Trin 5

Fordelen ved et biometrisk pas er, at det er sværere at forfalske. Det menes, at dette skaber mere tillid ved grænsen og fremskynder passagen gennem den. Derudover vil det laserudskrevne foto ikke falme over tid, og plastsidesiden vil ikke flosses.

Anbefalede: