Hvordan Man Udarbejder En Arv Til En Lejlighed Ved Testamente

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Udarbejder En Arv Til En Lejlighed Ved Testamente
Hvordan Man Udarbejder En Arv Til En Lejlighed Ved Testamente

Video: Hvordan Man Udarbejder En Arv Til En Lejlighed Ved Testamente

Video: Hvordan Man Udarbejder En Arv Til En Lejlighed Ved Testamente
Video: Få gode råd om arv, arveloven, arveregler og testamente. Se Nykredits webinar 2024, April
Anonim

Kapitel 62 i Den Russiske Føderations civillov er viet til arv ved testamente. Personer, der er angivet i testatorens sidste testamente, udarbejdet skriftligt med obligatorisk notarisering eller af en notar, kan indgå i arv ved testamente.

Hvordan man udarbejder en arv til en lejlighed ved testamente
Hvordan man udarbejder en arv til en lejlighed ved testamente

Er det nødvendigt

  • - pas
  • - Ansøgning;
  • - en oversigt over den arvelige masse
  • - dokumenter til ejendomsret
  • - dokumenter om forholdet til testatoren
  • - dødscertifikat;
  • - andre krævede dokumenter.

Instruktioner

Trin 1

Testamentet er udarbejdet i to eksemplarer. Et dokument opbevares af notar, der udarbejdede eller certificerede testamentet, det andet - af testator.

Trin 2

Et testamente betragtes som gyldigt, hvis det er det sidste dokument, der er udarbejdet inden testatorens død. Hvis det viser sig, at der er et testamente skrevet senere, vil det sidste have juridisk betydning.

Trin 3

For at indgå i arvingens rettigheder under testamentet skal du kontakte notarkontoret på testatorens sidste opholdssted. Hvis denne omstændighed er ukendt, har du ret til at henvende dig til notarkontoret på hovedstedet eller den mest værdifulde andel af boet, i dette tilfælde på lejligheden.

Trin 4

Vis dit pas, udfyld en ansøgning om accept af arv. Du bliver også nødt til at indsende dokumenter til slægtskab med testator til ejendommen, ejendomsbeviser, en oversigt over hele ejendommen, en dødsattest, et ægteskabsattest, hvis du eller testator ændrede dit efternavn ved at blive gift.

Trin 5

I mangel af dokumenter vil notaren fremsætte en skriftlig anmodning til de nødvendige myndigheder om at få duplikater eller uddrag.

Trin 6

Testamentet meddeles alle arvinger, uanset om de er angivet i den eller ej. Ejendomme, der efterlades ved testamente, opdeles i overensstemmelse med testatorens sidste testamente. Hvis hver arvings andel ikke er angivet i testamentet, overføres den til alle arvinger, der er angivet i dokumentet, med lige store andele.

Trin 7

Hvis testator på dødstidspunktet var afhængig af mindreårige, uarbejdsdygtige eller delvist i stand borgere, inklusive dem, der blev vedtaget eller taget under værgemål, har de ret til deres andel af arven, uanset testatorens instruktioner, der er tilbage i testamentet. Den obligatoriske del af arven tilhører de angivne borgere i den samme andel, som hvis de indgik i arvingerne ved lov.

Anbefalede: