Sådan Tilslutter Du Dig Politiet I Ukraine

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilslutter Du Dig Politiet I Ukraine
Sådan Tilslutter Du Dig Politiet I Ukraine

Video: Sådan Tilslutter Du Dig Politiet I Ukraine

Video: Sådan Tilslutter Du Dig Politiet I Ukraine
Video: Samtale med politiet om fadderuken 2024, April
Anonim

Den 3. november 2011 godkendte Verkhovna Rada i Ukraine ændringer til loven "Om politiet". Nu er alle, der ønsker at gå på arbejde i indenrigsministeriet, forpligtet til at kende det ukrainske sprog. Hvilke andre krav stilles, når de kommer ind i det ukrainske politis tjeneste?

Sådan tilslutter du dig politiet i Ukraine
Sådan tilslutter du dig politiet i Ukraine

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har gennemført obligatorisk militærtjeneste i rækken af de væbnede styrker i Ukraine og har en komplet sekundær uddannelse, skal du kontakte den nærmeste politiafdeling og spørge, hvordan du går ind i politiskolen. Piger, der ønsker at ansøge om studier, skal være mindst 18 år og skal også have et gymnasium.

Trin 2

Efter eksamen skal du gå ind på ethvert universitet (helst juridisk eller relateret til indenrigsministeriet). Efter afslutningen af uddannelsen vil du kunne søge politiet med en jobansøgning og ansøge om en officers rang (juniorløøjtnant, løøjtnant).

Trin 3

En forudsætning for at tilslutte sig politiet er fraværet af en kriminel fortid. Selvom straffesagen mod dig blev afsluttet efter parternes samtykke eller efter udløbet af forældelsesfristen, vil du ikke kunne finde et job i Ministeriet for Indre Anliggender.

Trin 4

For at blive optaget i politiet efter eksamen fra gymnasiet, specialskolen, universitetet eller college, skal du bestå obligatorisk test på det ukrainske sprog, Ukraines historie, samfundsvidenskab (det grundlæggende i stat og lov) og selvfølgelig bestå en visse sæt sportsstandarder. Derudover skal du indsende en lægeerklæring i form 086 / å med en positiv konklusion fra lægekommissionen og et certifikat fra den narkologiske og neuropsykiatriske dispens, der angiver, at du ikke er registreret hos dem.

Trin 5

Rekruttering til politiet udføres på grundlag af en kontrakt med en prøvetid på 1 år. Alle nyansatte politibetjente aflægger en ed, hvis tekst er godkendt af Ukraines ministerkabinet. Når du har arbejdet i organerne for interne anliggender i mindst tre år, kan du ansøge om henvisning til et af universiteterne i Ministeriet for Indre Anliggender, hvis du kun har en ungdomsuddannelse.

Anbefalede: