Sådan Tjener Du Penge Med Oversættelser På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tjener Du Penge Med Oversættelser På Internettet
Sådan Tjener Du Penge Med Oversættelser På Internettet

Video: Sådan Tjener Du Penge Med Oversættelser På Internettet

Video: Sådan Tjener Du Penge Med Oversættelser På Internettet
Video: Tjen penge på at se reklamer på nettet 2024, Kan
Anonim

Folk, der taler fremmedsprog, er altid efterspurgte. Nu er Internettet så udviklet, at det giver job til mange specialister, herunder oversættere. Du kan tjene penge ved at oversætte fra fremmedsprog og sende tekster til kunden eller ved at offentliggøre dem på dine egne websteder, hvorfra du vil tjene på reklamer.

Sådan tjener du penge med oversættelser på Internettet
Sådan tjener du penge med oversættelser på Internettet

Instruktioner

Trin 1

Det er meget muligt at tjene penge på oversættelser på Internettet. Du skal bare beslutte, for hvem du skal arbejde: for arbejdsgiveren eller for dig selv.

Trin 2

Hvis du er glad for ethvert emne og er registreret på tematiske fora og sociale netværk, kan du prøve at annoncere for en jobsøgning. Denne mulighed er især relevant i tilfælde af webmasterfora, portaler dedikeret til SEO, spil, IT og internetforretning. Her kan følgende regel blive almindelig: Hvis det emne, du er interesseret i, er udviklet i det ikke-russisk-talende segment af Internettet og er ret rentabelt, kan du sandsynligvis nemt finde et job relateret til oversættelse. Efter at have modtaget et svar på din offentliggjorte annonce, skal du kontakte en potentiel arbejdsgiver, diskutere vederlagets størrelse og komme i gang.

Trin 3

En anden mulighed for ansættelse som oversætter er at søge efter en ledig stilling på specialiserede websteder. Tjek flere af de største jobwebsteder og se efter jobannoncer for oversættere. For eksempel findes på Weblancer-webstedet sådanne meddelelser i afsnittet "Åbne job / tekniske oversættere" og på 24freelance-webstedet i afsnittet "Tekster og oversættelse". De fleste af disse websteder kræver, at du registrerer og angiver dine personlige oplysninger, e-mail-adresse og sprogfærdighed for at ansøge om et offentliggjort job.

Trin 4

Ofte er det nok ikke engang at gå til jobwebsteder, men blot bruge en søgemaskine (Google eller Yandex), der i søgefeltet angiver sætningen: "oversætter kræves", "fjernarbejde som oversætter" osv. I dette tilfælde anbefales det at tilføje navnet på det sprog, du taler, til søgeudtrykket.

Trin 5

Den mere grundige og lange vej er at oprette dine egne hjemmesider, hvor du vil offentliggøre dine oversættelser. I dette tilfælde vil du ikke være i stand til at få afkastet på dit arbejde så hurtigt, men overskuddet vil være meget højere. De fleste arbejdsgivere på Internettet undervurderer en oversætters arbejde og betaler ganske lavt - i området 50-100 rubler pr. Tusind tegn. Hvis du bliver guidet i et hvilket som helst emne, hvor der er meget indhold i det engelsktalende segment af Internettet, har du Eldorado. Oversæt daglige teksttekster til russisk og offentliggør dem på dit websted. Efter et stykke tid vises regelmæssige læsere på siden, og det vil være muligt at "hænge" reklamer på det. Senere kan du endda sælge dit websted på specialiserede børser. Omkostningerne ved nogle store websteder, der sælges gennem sådanne børser, anslås til millioner af rubler.

Anbefalede: