Hvad Der Er Afbildet På Den Russiske Føderations Våbenskjold

Hvad Der Er Afbildet På Den Russiske Føderations Våbenskjold
Hvad Der Er Afbildet På Den Russiske Føderations Våbenskjold

Video: Hvad Der Er Afbildet På Den Russiske Føderations Våbenskjold

Video: Hvad Der Er Afbildet På Den Russiske Føderations Våbenskjold
Video: Hvad laver de her to russiske agenter i Vesten? 2024, Kan
Anonim

Emblemet var symbolet for enhver stat, by fra umindelig tid. Våbenskjoldet er offentlighedens ansigt, det er våbenskjoldet, der bærer statens hemmeligheder og værdier. Hvad er der afbildet på Den Russiske Føderations våbenskjold?

Hvad der er afbildet på Den Russiske Føderations våbenskjold
Hvad der er afbildet på Den Russiske Føderations våbenskjold

Det russiske våbenskjold viser følgende: et rødt heraldisk skjold, hvis hjørner er afrundede i bunden, og øverst er de tilbage som toppen af en firkant. På skjoldet i midten er en stolt gylden ørn med to hoveder, der kigger i to retninger, der spreder sine vinger. I hans højre pot er et scepter, og i hans venstre pot er en magt. Over hvert ørnehoved er der en krone, som så som forenes af en stor krone. Derudover viser det russiske våbenskjold en rytter på hesteryg og med et spyd, der rammer en drage. Denne sammensætning er vist i sølv. Rytterens kappe er blå.

Billedet af det russiske våbenskjold kan fortolkes fra forskellige synsvinkler i overensstemmelse med heraldikens regler. Retningen af ørens hoveder indikerer, at staten er på vagt over sine ejendele og ikke vil fornærme sine borgere. Spredte vinger karakteriserer den russiske stat som en stærk magt, klar til det rette tidspunkt til at forsvare både sine egne interesser og dårligt stillede gruppers interesser. Dette fremgår af nederlaget fra dragen, der faldt under en pålidelig hestes stærke hove, og ved hjælp af et spyd styrkede rytteren sin sejr. Forenede kroner er symbolet på statens suverænitet. På trods af at Rusland anerkendes som en verdslig stat, er ekko af kristendommen også til stede: selve symbolet på den tohovedede ørn blev lånt fra Byzantium.

Det er bemærkelsesværdigt, at billedet på det russiske våbenskjold officielt er nedfældet af lovgiveren i den føderale forfatningslov dedikeret til Den Russiske Føderations våbenskjold. Denne form for lov antyder, at det er vigtigt for staten at have en respektfuld holdning fra borgerne til Ruslands symbol, fordi der ikke er så mange FKZ i Den Russiske Føderation i øjeblikket. Det er interessant, at den lovgivningsmæssige beskrivelse af våbenskjoldet blev suppleret markant i 2000 i forbindelse med vedtagelsen af Federal State Code of Laws. Den allerede eksisterende "regulering" gav ikke en så detaljeret beskrivelse af skjoldets form. Ørnen blev kun angivet som "gylden" og "tohovedet", kronene blev angivet som Peter den Store kroner, farvepaletten på skjoldet på ørnen blev ikke angivet, og dragen blev ikke givet. Sandsynligvis blev dette gjort, så enhver borger kunne vide i detaljer og endda fortælle, hvad der er afbildet på det russiske våbenskjold.

Det er umuligt at bruge en nøjagtig kopi af våbenskjoldet til officielle dokumenter, så frimærket er normalt et billede af en ørn uden et stort skjold i rød, blå, lysegrøn. Andre farver kan ikke accepteres. Farveskemaet, når skildringen af våbenskjoldet skal også opretholdes: farverne på skjolde, ørn, rytter eller drage kan ikke ændres. Og retningen af hestens bevægelse skal være til højre og ikke til venstre.

Det russiske våbenskjold skildrer statens holdning til sine borgere og respekten for beboerne for staten. Våbenskjoldet bærer det russiske folks styrke, dets magt og adel.

Anbefalede: