Sådan Udarbejdes En Protokol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udarbejdes En Protokol
Sådan Udarbejdes En Protokol

Video: Sådan Udarbejdes En Protokol

Video: Sådan Udarbejdes En Protokol
Video: Папа Стал ОХРАННИКОМ на 24 Часа и Забрал Все ПОП ИТ ! 2024, Kan
Anonim

Et organisatorisk og administrativt dokument kaldes en protokol, der registrerer diskussionsforløbet og beslutningstagning på møder, møder, møder og konferencer i kollegiale organer.

Sådan udarbejdes en protokol
Sådan udarbejdes en protokol

Nødvendig

Mødereferat

Instruktioner

Trin 1

Protokollen er udarbejdet både på generelle formularer og på blanke standardark i A4-format og indeholder følgende angivne detaljer:

- navn på dokumenttypen og dens serienummer

- datoen;

- sted for udarbejdelse af protokollen

- titel til teksten;

- tekst;

- underskrifter fra formanden og sekretæren.

Trin 2

Følgende detaljer skal placeres i protokoloverskriften:

- organisationens fulde navn

- dokumenttype (dvs. protokol)

- dato og nummer

- sted for udarbejdelse af protokollen

- direkte selve titlen til teksten Navnet på organisationen er angivet med den organisatoriske og juridiske form og svarer til det officielt etablerede navn (i organisationens regulering eller charter). Den juridiske form er også skrevet fuldt ud og ikke i form af en forkortelse.

Trin 3

Den indledende del skal liste de tilstedeværende på mødet og også angive, hvem der fungerede som formand, og hvem der fungerede som sekretær. Hvis dette er referatet af et produktionsmøde, skal positionens navn angives for alle de tilstedeværende. Indledningen slutter med en dagsorden. Følgende post er tilladt: Der var… mennesker.

Trin 4

Hoveddelen af protokollen skal struktureres i henhold til følgende skema: LYTTET - TALT - BESLUTTET (BESLUTTET) separat for hvert punkt på dagsordenen og med stort bogstav - en kort oversigt over indholdet af rapporten, meddelelse. I afsnittet HØJTTALERE er omridset det samme. I afsnittet DET BESLUTTES, er det nødvendigt at angive de vedtagne beslutninger punkt for punkt. Teksten til protokollen er underskrevet af sekretæren og formanden.

Anbefalede: