Sådan Bæres Et Traumatisk Våben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bæres Et Traumatisk Våben
Sådan Bæres Et Traumatisk Våben

Video: Sådan Bæres Et Traumatisk Våben

Video: Sådan Bæres Et Traumatisk Våben
Video: ADVARSEL: DENNE FILMEN HAR ET SKREMMENDE OVERRASKELSESMOMENT: Hvordan traumer former barnehjernen 2024, Kan
Anonim

Så du modtog en licens til at erhverve, opbevare og bære våben, dog traumatisk. Men våbenet, uanset hvad det måtte være, kræver korrekt håndtering, ikke kun under opbevaring, men også under transport og transport.

Sådan bæres et traumatisk våben
Sådan bæres et traumatisk våben

Instruktioner

Trin 1

Desværre er der stadig ingen lovgivningsdefineret norm for proceduren til transport af traumatiske våben. Ikke desto mindre bringer retshåndhævende myndigheder ofte det administrative ansvar dem, der bærer en traumatisk barreløs eller kort-tønd pistol næsten åbent (for eksempel i en lomme), selv om loven ikke specifikt siger, at en sådan pistol har brug for et hylster. For at undgå problemer med politiet er det dog bedre at faktisk bære pistolen i et hylster (under dit tøj) og under alle omstændigheder sætte den på sikkerhedslåsen.

Trin 2

Du får brug for et hylster, når du beslutter at lægge et våben, for eksempel i en taske eller endda i "handskerummet" i din bil. At bære et sådant våben er juridisk kvalificeret som transport. Derfor er det i dette tilfælde nødvendigt at følge de juridiske regler og bære pistolen ikke kun i en taske, men i en hylster.

Trin 3

De samme bestemmelser gælder for traumatiske våben med lang tønde (normalt brugt af atleter). Du kan bære det i en udækket tilstand, men det er bedre at transportere det i en sag (eller, hvis du ønsker det, i en speciel kuffert, der ikke er samlet).

Trin 4

Af den måde skal medarbejdere i indenrigsministeriet ikke bebrejde dig for det faktum, at det våben, du transporterer, er lastet eller ikke adskilt. Deres påstande er ubegrundede. Men antallet af "kufferter" og patroner er strengt reguleret. Du kan ikke transportere mere end 5 våben og 400 runder ad gangen.

Trin 5

For at retshåndhævende myndigheder skal have så få spørgsmål som muligt om at bære et traumatisk våben, så glem ikke at tage med dig ikke kun en pistol, men også et pas og en licens til at opbevare og bære våben (eller deres attesterede kopier) inden du forlader huset.

Anbefalede: