Sådan Skriver Du Et Krav På Et Produkt Af Dårlig Kvalitet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Et Krav På Et Produkt Af Dårlig Kvalitet
Sådan Skriver Du Et Krav På Et Produkt Af Dårlig Kvalitet

Video: Sådan Skriver Du Et Krav På Et Produkt Af Dårlig Kvalitet

Video: Sådan Skriver Du Et Krav På Et Produkt Af Dårlig Kvalitet
Video: HVAD JEG IKKE LIGER OM Oriflame | My Unloved Funds 2021 2024, Kan
Anonim

Hvis du har købt et produkt af utilstrækkelig kvalitet i en butik, har du ret til at kontakte sælgeren med krav til udskiftning, gratis reparation eller refusion af det brugte beløb. Men hvad nu hvis en skruppelløs sælger nægter at opfylde dine krav? Praksis viser, at et veludformet krav til sælgeren i de fleste tilfælde giver dig mulighed for at løse kontroversielle spørgsmål uden for retten.

Sådan skriver du et krav på et produkt af dårlig kvalitet
Sådan skriver du et krav på et produkt af dårlig kvalitet

Instruktioner

Trin 1

1. Kravet fremsættes i to eksemplarer. Angiv i kravet til hvem det er rettet. For eksempel en butiksdirektør eller en iværksætter. Du kan tage oplysninger om navnet på butikken eller virksomheden fra kvitteringen for de varer, du har købt.

Trin 2

2. Angiv derefter, hvem kravet er fra, dvs. dit efternavn, navn, patronymic og registreringsadresse. Det anbefales stærkt at angive dit telefonnummer til kontakten.

Trin 3

3. Vi redegjorde i teksten for påstanden om sagen fra begyndelsen. For eksempel: "Jeg, fuldt navn, den 5. oktober 2012 købte i din butik … på adressen … Tv-mærke … model …. To dage senere stoppede tv'et med at virke." Det er også ønskeligt at minde dig om dine rettigheder. Eksempel: "I henhold til artikel 18 i loven" om beskyttelse af forbrugerrettigheder "har jeg ret til at trække mig fra salgskontrakten og kræve det beløb, der er betalt for varerne."

Trin 4

4. Skriv vores krav klart og tydeligt. For eksempel: "Jeg beder dig om at opsige kontrakten og returnere de betalte penge til mig for 12.000 (tolv tusind) rubler."

Trin 5

5. Efter alt dette, skriv at hvis dine krav ikke er opfyldt, vil du blive tvunget til at indgive en ansøgning til retten, hvor du desuden vil kræve fortabelse og erstatning for erstatning.

Trin 6

6. Angiv hvilke dokumenter du vedlægger. Normalt er dette en kopi af et kasseapparat eller salgskvittering.

Trin 7

7. Ved slutningen af dit krav skal du medtage datoen og din underskrift.

Anbefalede: