Sådan Tjener Du Penge Til En Forfatter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tjener Du Penge Til En Forfatter
Sådan Tjener Du Penge Til En Forfatter

Video: Sådan Tjener Du Penge Til En Forfatter

Video: Sådan Tjener Du Penge Til En Forfatter
Video: Sådan Tjener Du Penge På Dine Billeder og Videoer 2024, April
Anonim

Desværre er skrivning ikke et erhverv og oftere end ikke en kilde til stabil indkomst. Hvad skal de, der kun kan skrive, gøre? Skriv artikler og reklamer samt oversæt.

Sådan tjener du penge til en forfatter
Sådan tjener du penge til en forfatter

Instruktioner

Trin 1

Du kan ikke kun skrive bøger, men også breve, artikler, reklametekster og brochurer, kommercielle tilbud. At være forfatter betyder, at du har et talent til at transformere og kommunikere information, uanset hvad det måtte være. Derfor er den første ting, en forfatter skal gøre, at tænke over, hvilket område han gerne vil skrive i.

Trin 2

Der er mange trykte og online publikationer af interesse. Disse kan være magasiner om biler samt blogs om film eller musik. Find flere sådanne publikationer på Internettet og tilbud dem dine tjenester. Måske har de bare brug for en forfatter. Som en portefølje kan du tilbyde dem, hvad du nogensinde har skrevet, så redaktørerne kan vurdere dit niveau eller skrive noget bare for dem.

Trin 3

En forfatter er en kreativ person. Sådanne mennesker mangler ofte reklamebureauer. Prøv at få et job i et af disse agenturer som en simpel tekstforfatter. Det er muligt, at du med dit talent hurtigt kan lave en karriere og tjene penge.

Trin 4

Du behøver ikke lave tekstforfattere eller annoncere på kontoret. Dette kan også gøres derhjemme. Mange af disse medarbejdere arbejder eksternt. Arbejdsmåden kan aftales med selve reklamebureauet. Du kan også søge efter engangsprojekter på freelance-websteder.

Trin 5

Hvis du taler fremmedsprog, kan du tjene penge på oversættelser. Det er meget vigtigt for en oversætter at være flydende ikke kun på et fremmed sprog, men også på russisk. Du kan finde et sådant job både på kontoret og derhjemme. Send dit CV til oversættelsesbureauet. Hvis du har et oversættereksamen, finder du et job uden problemer. hvis ikke, bliver du først nødt til at få erfaring med engangsprojekter, som kan findes på jobudveksling for freelancere og tematiske steder for oversættere.

Trin 6

Mange forfattere klager over, at de har svært ved at sælge deres bøger. Hvis du er blandt dem, så tænk: måske gjorde du det bare ikke aktivt nok? Indsend dine bøger til alle kendte forlag og litterære magasiner. Det er muligt, at du vil blive bemærket, især hvis du skriver bøger om varme emner eller de genrer, der sælger godt.

Anbefalede: