Sådan Tjener Du Penge På Internettet Til En Doven Person

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tjener Du Penge På Internettet Til En Doven Person
Sådan Tjener Du Penge På Internettet Til En Doven Person

Video: Sådan Tjener Du Penge På Internettet Til En Doven Person

Video: Sådan Tjener Du Penge På Internettet Til En Doven Person
Video: Как ПРОНЕСТИ ДРУГА в ЛАГЕРЬ БЛОГЕРОВ! Живое ПУГАЛО ОХРАНЯЕТ ВХОД в лагерь блогеров! 2024, April
Anonim

Hvordan tjener man penge på Internettet til en doven person? Ingen måde! Afhængigt af hvad du synes, kære dovne person, fortjener det selvfølgelig. Bare for det faktum, at du er så vidunderlig og så overraskende doven, af en eller anden grund ønsker ingen at betale dig. Ja, det er sandt, de betaler ikke mere for det. Du bliver nødt til at finde ud af det (tag hjertet!). Hverken i livet eller virtuelt er der ingen, der vil betale for din dovenskab, ak! For at tjene penge på Internettet til en doven person skal denne dovne i det mindste have hjerner. Hvis du har dem, er der en måde, hvordan hjerner på Internettet kan hjælpe dig med at tjene penge.

Sådan tjener du penge på Internettet til en doven person
Sådan tjener du penge på Internettet til en doven person

Instruktioner

Trin 1

Find websteder på Internettet, der reklamerer for virtuelle kasinoer. Her vil du blive tilbudt et magisk system, der fører til sejr over en heldig chance. Dette system vil være anstødeligt simpelt (og hvordan kunne du ikke have tænkt på det selv!). Du vil blive tilbudt et roulette spil. Dobbelt din indsats hver gang, hvis du ikke har gættet farven. Hvis du har gættet rigtigt, skal du begynde at satse fra minimum til en anden farve. Denne elendige kombination vil blive givet til dig for hellig viden, og efter at have øvet, vil du begynde at spille for rigtige penge og straks miste dem.

Trin 2

Kig efter websteder, der tilbyder e-mail-tjenester. Selvfølgelig, hvad har en doven person ellers brug for! Du vil blive lovet at ved at arbejde to (!) Timer om dagen, vil du modtage tusind (!) Rubler om dagen. Du vil blive tilbudt en kombination i flere trin, næsten en rigtig søgen. Hemmeligheden sendes i dele, du opretter specielle mapper med strengt specificerede navne på din harddisk, du vil slippe nogle tekstfiler i dem. Som et resultat af denne multi-pass kombination får du en slags henvisningslink. Tillykke, nu er du en henvisning, du skal selv sende spambreve, offentliggøre annoncer på jobsøgningssider og tiltrække de samme dovne mennesker, du lige var i går, til din pyramide.

Trin 3

Hvis du har læst til dette punkt, er du ikke doven, og du er ikke her!

Anbefalede: