Sådan Indtastes Børns Pas

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtastes Børns Pas
Sådan Indtastes Børns Pas

Video: Sådan Indtastes Børns Pas

Video: Sådan Indtastes Børns Pas
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, April
Anonim

Tidligere blev børn indtastet i forældrenes pas, når de registrerede et barns fødsel på registret. Med indførelsen af ændringer til afsnit 5 i forordningen om pas for en borger i Den Russiske Føderation sætter de autoriserede organer for indre anliggender et mærke om børn. Indtastningen i forældrenes pas til børnene bekræfter statsborgerskabet i den russiske føderation af børnene. Det er ønskeligt, men ikke obligatorisk, at indtaste barnet i det russiske pas.

Sådan indtastes børns pas
Sådan indtastes børns pas

Er det nødvendigt

  • - Dit pas
  • - barns fødselsattest

Instruktioner

Trin 1

For at registrere børn i dit pas skal du kontakte passkontoret i det område, hvor du registrerer dig. Du skal medbringe dit barns fødselsattest. Baseret på fødselsattesten bliver dit barn indtastet i dit pas og stemplet og underskrevet af en autoriseret person.

Trin 2

Hvis forældrene er registreret i forskellige regioner, indtastes barnet på registreringsstedet for hver af forældrene.

Trin 3

At registrere mindreårige børn i forældrenes udenlandske pas er ikke tilladelse til deres eksport uden for Den Russiske Føderation. Tolden, der lader børn gennem forældrenes pas, overtræder lovgivningen i Den Russiske Føderation og internationale regler om eksport af børn. Børn skal have deres eget udenlandske pas.

Trin 4

Et fotografi af et barn i sit personlige udenlandske pas skal indsættes, uanset alder. Kun i henhold til barnets eget udenlandske pas kan det tages ud af Den Russiske Føderation.

Anbefalede: