Sådan Skriver Du Et Kampagnetilbud

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Et Kampagnetilbud
Sådan Skriver Du Et Kampagnetilbud

Video: Sådan Skriver Du Et Kampagnetilbud

Video: Sådan Skriver Du Et Kampagnetilbud
Video: 26 SBTV Sådan skriver du det perfekte tilbud. Salgstræning med Leon Birdi 2024, April
Anonim

Succesen med salg af varer eller tjenester afhænger i høj grad af, hvor korrekt reklameforslaget er skrevet. Kompetent præsentation af information hjælper med at fremskynde transaktionen og underskrivelsen af kontrakten.

Sådan skriver du et kampagnetilbud
Sådan skriver du et kampagnetilbud

Instruktioner

Trin 1

Skriv dit annonceringsforslag på virksomhedens officielle brevpapir. Øverst på siden skal der være en "header" med organisationens logo, navn, telefonnumre og adresser. Dette vil give klienten det indtryk, at han har at gøre med et velrenommeret firma.

Trin 2

Prøv at skrive personlige kampagnetilbud. På forhånd skal du kontakte adressaterne, hvis navn du kan sende brevet til. For eksempel i navnet på direktøren eller lederen af marketing- og reklameafdelingen. Dit brev skal adresseres til en bestemt person og ikke ligne en spam-mailing. Tilbud uden at angive adressaten forbliver ofte ulæst og ender i skraldespanden.

Trin 3

Tilbuddet bør ikke være for langt. Det er ikke nødvendigt at specificere det detaljeret, hvad din organisation laver. Hvis du har brug for at reklamere for et nyt produkt, skal du ikke nævne i brevet, at derudover er din virksomhed også klar til at reparere kontorudstyr eller uddanne personale til at spille guitar. Sætningen skal være kort og klar.

Trin 4

Et kampagnetilbud med priser for tjenester hjælper med at fremskynde transaktionen. Din potentielle klient læser brevet, er interesseret i et produkt eller en tjeneste, og selvfølgelig er han interesseret i prisen for at sammenligne med lignende produkter eller analysere, om han har råd til sådanne omkostninger.

Trin 5

Det er ønskeligt, at reklameforslagets hovedtekst passer på en side og skrives i stor læsbar type. For eksempel vil en 14-punkts Times New Roman-skrifttype fungere godt. Sørg for at skrive dit navn, din position og dine personlige kontakter nederst på siden (arbejds- og mobiltelefonnumre, adresse med kontornummer, e-mail-adresse), hvormed klienten kan kontakte dig og modtage yderligere oplysninger.

Trin 6

Hvis der er behov for at tilføje fotos af produktet eller en detaljeret arbejdsplan for den service, du tilbyder i et reklameforslag, er det bedre at gøre det til en separat vedhæftet fil til brevet.

Anbefalede: