Hvordan Man Tjener Penge I Skt. Petersborg

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tjener Penge I Skt. Petersborg
Hvordan Man Tjener Penge I Skt. Petersborg

Video: Hvordan Man Tjener Penge I Skt. Petersborg

Video: Hvordan Man Tjener Penge I Skt. Petersborg
Video: Hvordan Tjener Man Penge Online | 5 Tips | 1000kr+ hjemmefra 2024, Kan
Anonim

Bliv kreativ med din jobsøgning. Men beslut på forhånd i hvilket område af byen det ville være mere praktisk for dig at tjene ekstra penge, hvilken tidsplan du har råd til, og udarbejd dokumenter, hvis det er nødvendigt.

Hvordan man tjener penge i Skt. Petersborg
Hvordan man tjener penge i Skt. Petersborg

Instruktioner

Trin 1

Slå op på listerne over de mest efterspurgte erhverv på beskæftigelsescentret. Måske skal du tage omskolingskurser, hvorefter du får det ønskede job og anstændig løn. Hvis det er nødvendigt, skal du være opmærksom på disse ressourcer: rspb.ru og edu.jobmarket.ru. For hurtig hjælp i denne sag er det bedre at kontakte arbejdsudvekslingen i Skt. Petersborg.

Trin 2

Der er mange alternative måder at tjene penge i Skt. Petersborg på. I betragtning af byens detaljer kan du få et job som model i et kunstakademi eller universitet som lærling i et kreativt studie. Skt. Petersborg er et turistcenter, derfor er der mange ledige stillinger i dette område: et møde og ledsagende gruppe, en kurér, en assistentguide, en chauffør.

Trin 3

Måske har du en lille lejlighed, der ikke er meget rentabel at leje ud på lang sigt. Du kan placere annoncer i rejsebureauer eller fora, hvor du har en behagelig lejlighed og leje dem ud.

Trin 4

Boligbyggeri udvikler sig stærkt i Skt. Petersborg, så hvis du er rigtig god til at arbejde med dine hænder, kan du få et job i et byggeri som blikkenslager, fliser, elektriker eller maler. Disse ledige stillinger er især efterspurgte på markedet for disse tjenester.

Trin 5

Hvis du vil etablere en lille virksomhed og transportere små engrosvarer fra Finland, kan du stole på højkvalitets transport frem og tilbage og midlertidige oplagringslagre.

Trin 6

Der er også mange sæsonbestemte deltidsjob inden for bolig og kommunale tjenester, så du kan trygt kontakte boligkontoret i dit område, f.eks. I kraftige snefald.

Anbefalede: