Hvordan Man Bliver Sikkerhedsvagt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bliver Sikkerhedsvagt
Hvordan Man Bliver Sikkerhedsvagt

Video: Hvordan Man Bliver Sikkerhedsvagt

Video: Hvordan Man Bliver Sikkerhedsvagt
Video: Bliv sikkerhedsvagt - Aarhus Tech 2024, April
Anonim

For at blive sikkerhedsvagt skal du studere på den relevante uddannelsesinstitution, bestå en kvalificerende eksamen i Central Internal Affairs Directorate og få et privat sikkerhedsvagtcertifikat fra distriktspolitiet. Din rang skal bekræftes med jævne mellemrum.

Hvordan man bliver sikkerhedsvagt
Hvordan man bliver sikkerhedsvagt

Siden oldtiden har folk haft brug for beskyttelse og bevarelse af deres liv, deres kære og ejendom. Nogen gjorde det alene, mens nogen greb til hjælp fra fagfolk, det vil sige sikkerhedsvagter. Hvordan man bliver en?

Den første prioritet

Først skal du gennemgå en medicinsk kommission og få en passende konklusion. Yderligere trin afhænger af, hvilken kvalifikationskategori en privat sikkerhedsvagt planlægger at få. Den største forskel mellem kategorierne er evnen til at bruge bestemte midler i deres arbejde. Især en sikkerhedsvagt i 4. kategori kan kun levere tjenester ved hjælp af specielle midler - håndjern, en gummipind og specielle uniformer. En vagt i den 5. kategori kan allerede bruge civile selvforsvarsvåben - tøffe våben, gasvåben, elektrostødindretninger og specielle midler. En sikkerhedsvagt i 6. klasse kan bruge skydevåben (pistoler, revolvere, karabiner), civile selvforsvarsvåben og specielt udstyr.

Hvordan bliver jeg sikkerhedsvagt? Det er nødvendigt at vælge en uddannelsesinstitution i en ikke-statlig uddannelsesinstitution for at gennemgå et uddannelsesprogram for private sikkerhedsvagter. Det er nødvendigt at være opmærksom på en sådan nuance: det er ønskeligt, at fysiske træningskurser finder sted på baggrund af denne LEU. Efter at have gennemført uddannelsen på NOU modtager den fremtidige private sikkerhedsvagt et passende certifikat og sendes til organerne for indre anliggender. I hovedafdelingen for indre anliggender skal du bestå en kvalificerende eksamen og få et certifikat for tildeling af en kvalifikationskategori. Følgelig vil den fremtidige sikkerhedsvagt bestå kvalifikationseksamen for den kategori, som han studerede for ved NOU.

Hvad er det næste

I Central Directorate Directorates vil personer, der ansøger om denne type aktiviteter, blive testet teoretisk viden, praktiske færdigheder i brugen af specielle midler, skydevåben og selvforsvarsvåben afhængigt af den tildelte kategori. Hvis eksamen er bestået, modtager ansøgeren et tilsvarende certifikat, der angiver, at personen har kvalifikationer som en privat sikkerhedsvagt i den tilsvarende kategori.

Den sidste fase er at få et privat sikkerhedsvagtcertifikat fra distriktspolitiets afdeling. Derefter kan du indgå en aftale med en sikkerhedsorganisation og starte dine umiddelbare opgaver. I fremtiden bliver en privat sikkerhedsvagt periodisk nødt til at bekræfte sine kvalifikationer, dvs. gennemgå en passende kontrol hos politiet.

Anbefalede: