Hvordan Man Stiller Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Stiller Sig
Hvordan Man Stiller Sig

Video: Hvordan Man Stiller Sig

Video: Hvordan Man Stiller Sig
Video: Hvordan stiller man sig ordenligt op til et golfslag? 2024, Kan
Anonim

Informationsstanden er en vigtig del af kontorinteriøret i næsten ethvert salgsfirma. Og ikke kun kontoret. Du kan bestille en sådan stand fra fagfolk eller lave den selv. For at gøre dette er vi nødt til at få et stykke plastik i henhold til stativets dimensioner, lave lommer til foldere og brochurer på det, vedhæfte disse lommer, skrive en titel på stativet og indsæt det i rammen. Lad os se nærmere på disse punkter.

Hvordan man stiller sig
Hvordan man stiller sig

Instruktioner

Trin 1

PVC-plast er perfekt til stativet. Det kan skæres med en almindelig kontorskniv, hvilket giver emnet den ønskede størrelse.

Trin 2

Situationen med lommer er mere kompliceret. De kan være lavet af plexiglas eller PET-plast, men at skære sådanne materialer med en kontorskniv fungerer ikke længere. Derudover skal du behandle kanten. Og for nogle typer lommer skal materialet også bøjes. Her skal du opvarme plexiglas eller PET-plast ved hjælp af infrarød stråling. Den enkleste og mest gennemprøvede måde at opvarme disse materialer på er deres lokale opvarmning fra en nichromstreng opvarmet af en elektrisk strøm. Materialet opvarmes på grund af varmeudveksling mellem det og strengen såvel som gennem absorption af infrarød stråling, der stammer fra strengen af materialet.

Trin 3

Det er nok bare at fastgøre færdige lommer til stativens bund. Dette gøres med møtrikker og skruer eller dobbeltsidet tape.

Trin 4

Overskriften på informationsstanden er ikke længere håndskrevet. Logo bogstaver er ofte skåret fra PVC-film på en skæreplotter. Hvis du ikke har en plotter ved hånden, kan du klippe bogstaverne på en stencil ud ved hjælp af en saks.

Trin 5

Og den sidste er rammen. Det skal gøres med en geringsav, fordi det er ubelejligt at skære med en bugsav til metal i en vinkel på 45 grader. Selvom mesterens hænder vokser fra det rigtige sted, kan du klare dig med en simpel fil. Når du har lavet rammen, er det tilstrækkeligt at indsætte et stativ i det og hænge det eller placere det på det rigtige sted. Det er alt sammen.

Anbefalede: