Sådan Udskrives En Søn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives En Søn
Sådan Udskrives En Søn

Video: Sådan Udskrives En Søn

Video: Sådan Udskrives En Søn
Video: Два панно с кофейными зёрнамиМастер-класс #DIY #кофейныепанно 2024, April
Anonim

Behovet for at udskrive en søn fra en lejlighed kan opstå af forskellige årsager. Og løsningen på dette problem afhænger primært af barnets alder, hans samtykke til dette og rettighederne til bolig.

Sådan udskrives en søn
Sådan udskrives en søn

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at afskedige din søn ud af lejligheden er at få hans samtykke til det. Oftest kræves et uddrag, når man flytter til et nyt boligareal. I dette tilfælde skal sønnen komme til paskontoret på registreringsstedet og tage sit pas, husbogen med sig og skrive en erklæring. Inden for tre arbejdsdage udskrives han officielt og kan registrere sig i det nye hus.

Trin 2

Hvis hans samtykke til at blive frigivet fra lejligheden ikke er det, kan kun retten hjælpe. Men også her er der nogle nuancer. Hvis sønnen var registreret i lejligheden på privatiseringstidspunktet, fik han den fulde ret til at bruge dette boligareal. Og selv på grundlag af en domstol kan han ikke kastes derfra.

Trin 3

Hvis han registrerede sig i lejligheden efter privatiseringen, skal du indbringe en sag for retten for at anerkende ham som tidligere slægtning. Og også give alle de tilgængelige oplysninger om, at din søn forårsager dig eller andre familiemedlemmer moralsk og fysisk skade, truer sundhed og liv, ikke betaler for sin andel af offentligt ansatte. Dette kan bevises ved vidnesbyrd fra vidner, lægeerklæringer fra læger eller rapporter fra politibetjente om påføring af fysisk skade på dig, video- eller lydoptagelse.

Trin 4

Et ekstra plus i din favør vil være, at du eller din søn har endnu et boligareal, hvor han kan flyttes, efter at han er blevet udskrevet fra din lejlighed.

Trin 5

Det faktum, at han har en ubetydelig andel af området, samtykke til afskedigelse af alle andre fuldgyldige lejere og kompensation til sønnen for omkostningerne ved hans andel kan også bidrage til en positiv afgørelse fra retten om decharge for hans søn.

Trin 6

En mindreårig søn kan kun udskrives, hvis han og hans anden forælder eller officielle værge købes et beboelsesrum svarende til hans andel eller svarer til boligstandard. Men i dette tilfælde skal du også appellere til domstolen og gå videre med dens afgørelse.

Anbefalede: