Sådan Indgives En Skilsmisse I Skt. Petersborg

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indgives En Skilsmisse I Skt. Petersborg
Sådan Indgives En Skilsmisse I Skt. Petersborg

Video: Sådan Indgives En Skilsmisse I Skt. Petersborg

Video: Sådan Indgives En Skilsmisse I Skt. Petersborg
Video: Russia, St. Petersburg. Virtual Walk: Vosstaniya Street - Vosstaniya Square - Nevsky Prospect. 2024, April
Anonim

Skt. Petersborg er en by med store muligheder. Folk bliver forelsket, bliver gift og undertiden, ude af stand til at modstå livets vanskeligheder, bliver skilt. Hvor skal man søge om skilsmisse, hvis du bor i den nordlige hovedstad i landet?

Sådan indgives en skilsmisse i Skt. Petersborg
Sådan indgives en skilsmisse i Skt. Petersborg

Instruktioner

Trin 1

Opløsningen af en bark i Rusland håndteres af to organer: Civilregistreringskontoret (Civilregistreringskontoret) og retten. For at indgive en skilsmisse til registret uden retssag skal du opfylde en række betingelser.

Trin 2

For det første skal begge ægtefæller have ansøgninger om statsregistrering af ægteskab og være enige om opløsning. For det andet bør familien ikke have mindreårige børn (inklusive adoptivbørn). Du kan opløse et ægteskab i Skt. Petersborg enten på en af ægtefællernes bopæl eller på stedet for registrering af ægteskabet.

Trin 3

Du kan opløse ægteskabet mellem parret, der registrerede det i Bryllupspaladset nr. 1 (Angliyskaya Embankment, 28) i Civilregistret i Admiralteisky-distriktet. Denne underafdeling ligger i Skt. Petersborg på adressen: 1. Krasnoarmeyskaya, 6, nær metrostationen Tekhnologicheskiy institut.

Trin 4

Hvis dit ægteskab blev registreret i bryllupspaladset nr. 2 og nr. 3, skal du kontakte afdeling for ægteskabsregistrering i det centrale distrikt. Det kan findes på: Suvorovsky-udsigten, 41.

Trin 5

Opløsning af ægteskaber mellem ægtefæller, hvoraf den ene (eller begge) er statsborger i et andet land, behandles i Skt. Petersborg af departementet i Petrogradsky-distriktet. Adressen på denne institution: st. Bolshaya Monetnaya, 17.

Trin 6

Internetportalen "Stats- og kommunale tjenester i Skt. Petersborg" (gu.spb.ru) opererer i byen. På dette websted kan du lave en aftale på registreringsdatabasen for personligt at indsende de nødvendige dokumenter til skilsmisse samt udarbejde en ansøgning og betale statens gebyr online.

Anbefalede: