Sådan Får Du Et Statsborgerskab

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Statsborgerskab
Sådan Får Du Et Statsborgerskab

Video: Sådan Får Du Et Statsborgerskab

Video: Sådan Får Du Et Statsborgerskab
Video: Hvordan bliver man dansk statsborger 2024, Marts
Anonim

Hvordan man får et indlæg om et barns statsborgerskab er et spørgsmål, der bekymrer næsten hver anden borger i Den Russiske Føderation, for et pas er nu simpelthen en nødvendig ting, både for voksne og børn. Et udenlandsk pas bekræfter en persons statsborgerskab, når han er i andre stater, og derfor udfærdiges der et identitetskort, før hans udstedelse af et pas, og hans statsborgerskab kontrolleres i henhold til de medfølgende dokumenter. For en voksen er alt meget simpelt, for det er det nok at give dit interne pas til en statsborger i Den Russiske Føderation, men for personer, der ikke har nået myndighedsalderen, er der en lidt anden procedure.

Sådan får du et statsborgerskab
Sådan får du et statsborgerskab

Instruktioner

Trin 1

Nedenfor er en liste over dokumenter, der indsendes for at få et bilag til statsborgerskab af børn. Jeg vil straks bemærke, at valget af dokumenter, der bekræfter statsborgerskab, forbliver hos forældrene og ikke hos myndighederne i Federal Migration Service (FMS).

Trin 2

Hvis begge forældre er russiske statsborgere:

- Dit barns fødselsattest og dermed oplysninger om begge forældres eller den ene forældres statsborgerskab, hvis barnet er opdraget i en ufuldstændig familie.

Hvis en af forældrene ikke er statsborger i Rusland, men barnet blev født på Den Russiske Føderations område:

- Fødselsattest for barnet og information om den ene forældres russiske statsborgerskab og den andres udenlandske statsborgerskab.

Trin 3

Hvis en af forældrene på tidspunktet for barnets fødsel blev betragtet som forsvundet eller var en statsløs person:

- Fødselsattest for barnet og oplysninger om statsborgerskab for en af forældrene.

Hvis forældrene til barnet er adoptivforældre, men barnet er opført i certifikatet som deres barn:

- Barnets fødselsattest og pas til en af adoptivforældrene, hvor oplysninger om dette barn indtastes, eller barnets tidligere udstedte pas eller en indsats, der blev udstedt tidligere om barnets statsborgerskab.

Opmærksomhed! Ved at indsende ovenstående dokumenter, i overensstemmelse med den valgte sag, vil du let modtage et bilag om barnets statsborgerskab.

Derudover kan du give et barns fødselsattest et specielt stempel, der bekræfter dets statsborgerskab. Hvis du har præsenteret et af ovenstående dokumenter, kræves der ikke et stempel (mærke) i certifikatet.

Trin 4

For at få et stempel i et fødselsattest skal forældrene kontakte passkontoret på deres bopæl, hvor de leverer fotokopier af deres pas, et uddrag fra husbogen, en fotokopi og originalen af barnets fødselsattest.

Anbefalede: