På Hvilket Tidspunkt Kontrakten Betragtes Som Ophørt

Indholdsfortegnelse:

På Hvilket Tidspunkt Kontrakten Betragtes Som Ophørt
På Hvilket Tidspunkt Kontrakten Betragtes Som Ophørt

Video: På Hvilket Tidspunkt Kontrakten Betragtes Som Ophørt

Video: På Hvilket Tidspunkt Kontrakten Betragtes Som Ophørt
Video: 7bet-NKL čempionato rungtynių apžvalga: Gargždų „Gargždai“ - Kretingos „Kretinga“ [2021-12-04] 2024, April
Anonim

Kontrakten betragtes som ophørt fra det øjeblik, hvor dens parter bestemmer i selve kontrakten, i aftalen om opsigelse af kontrakten. I tilfælde af opsigelse af kontrakten ved en domstolsafgørelse er datoen for afslutningen af forpligtelserne datoen for ikrafttrædelsen af den retlige handling.

På hvilket tidspunkt kontrakten betragtes som ophørt
På hvilket tidspunkt kontrakten betragtes som ophørt

Instruktioner

Trin 1

Aftalen bør betragtes som ophørt fra den dato, som parterne selv angiver i aftalen om opsigelsen. Efter aftale mellem parterne kan kontrakten til enhver tid opsiges, grundlaget for opsigelsen af forholdet i dette tilfælde er ikke afgørende. Årsagen til præsentationen af en af modparterne med et forslag om at opsige kontrakten er ofte en væsentlig overtrædelse af dens vilkår, en alvorlig ændring af de omstændigheder, hvorunder den blev indgået, og andre faktorer.

Trin 2

Hvis der er en betingelse i aftalen om muligheden for ensidig afvisning af forpligtelser fra en af modparterne, betragtes aftalen som ophørt på det tidspunkt, der er specificeret i denne betingelse. Normalt er dette øjeblik forbundet med at en part sender en meddelelse til aftalen til den anden part. Den specificerede meddelelse informerer om intentionen om at nægte at opfylde forpligtelser i henhold til aftalen ensidigt i overensstemmelse med en bestemt betingelse i denne aftale.

Trin 3

Når kontrakten opsiges i retten, er tidspunktet for afslutningen af forpligtelserne ikrafttrædelsen af den retlige handling, der opsiger kontrakten. Domstolsafgørelser træder i kraft efter en måned fra datoen for deres vedtagelse fuldt ud, hvis nogen part ikke har indgivet appel. Hvis den nævnte klage stadig er indgivet, betragtes datoen for afgørelsen fra appelinstansen som tidspunktet for ikrafttrædelsen af den retlige handling (hvis denne instans stadfæstede beslutningen om at opsige kontrakten).

Trin 4

Tilstedeværelsen af yderligere forpligtelser, der pålægges parterne i kontrakten ved opsigelsen, påvirker normalt ikke tidspunktet for en sådan opsigelse. I tilfælde af et ensidigt afslag på kontrakten er den modpart, der er kommet med et sådant initiativ, ofte forpligtet til at kompensere den anden part for de tab, der er forårsaget af dette afslag. I tilfælde af utilsigtet opfyldelse af denne forpligtelse vil kontrakten stadig blive betragtet som opsagt, men den anden part har ret til juridisk at kræve den forpligtede person betaling af midler eller levering af bestemt ejendom.

Trin 5

Opsigelsesaftalen mellem parterne kan implementeres gennem udveksling af dokumenter. I dette tilfælde opsiges kontrakten fra det øjeblik, der er angivet i forslaget fra modparten, der har taget initiativ til at opsige forholdet. En forudsætning for dette er at modtage et svarbrev fra den anden kontraktspart med et klart samtykke til opsigelsen inden for den foreslåede tidsramme.

Anbefalede: