Hvordan Man Reklamerer For Et Gratis Job

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Reklamerer For Et Gratis Job
Hvordan Man Reklamerer For Et Gratis Job

Video: Hvordan Man Reklamerer For Et Gratis Job

Video: Hvordan Man Reklamerer For Et Gratis Job
Video: Как начать партнерский маркетинг для начинающих 2024, Kan
Anonim

Meddelelser i tematiske tidsskrifter er en pålidelig måde at finde personale på, som bruges af mange personaleofficerer. Med den voksende popularitet af internettjenester skynder nogle af ansøgerne sig til netværket, men selv her kan du ganske vellykket sende en note med oplysninger om den ledige stilling og helt gratis.

Hvordan man reklamerer for et gratis job
Hvordan man reklamerer for et gratis job

Instruktioner

Trin 1

Hvis du foretrækker at søge efter kandidater via internettet, bør du ikke overveje populære websteder som superjob.ru og hh.ru: med deres hjælp er indsendelse af annoncer og adgang til ansøgerens kontaktoplysninger betalt. Til dette formål er det bedre at henvise til avito.ru, "Fra hånd til hånd" eller russia.slando.ru.

Trin 2

Registrer dig på siden. Som regel åbnes adgang automatisk, men hver annonce modereres. Processen tager ikke mere end en dag eller endda bare et par minutter. På nogle ressourcer er registrering ikke påkrævet, og enhver bruger kan frit offentliggøre oplysninger om den ledige stilling.

Trin 3

Hvis et ukendt websted kræver, at du indtaster et mobiltelefonnummer, skal du være forsigtig og gøre dig bekendt med servicevilkårene på forhånd. Faktum er, at en aftale med dem kan blive til en daglig debitering af midler fra abonnentens personlige konto - en relativt ny form for pengeudbetaling, hvor mobiloperatører også deltager aktivt.

Trin 4

Bekræft om nødvendigt registreringen ved at klikke på det link, der er sendt i teksten til det nye brev fra den valgte ressource. For at gøre dette skal du bare klikke på det. Hvis det ikke virker, skal du kopiere og indsætte linkteksten i adresselinjen og derefter klikke på knappen go. Efter en vellykket afslutning af operationen har du adgang til tjenesterne.

Trin 5

Vælg den overskrift og kategori, du er interesseret i, udfyld alle de krævede felter. Vær meget specifik - teksten skal være sådan, at en potentiel ansøger straks kunne forstå, hvor interessant dit forslag er for ham. Bedre formulere specialekrav, ansvar, arbejdsforhold, yderligere ønsker til kandidater og offentliggør stillingen.

Trin 6

For at udskrive en note offline skal du få fat i brevpapir. Kuponen kan findes i avisen selv, for eksempel i "Fra hånd til hånd". Det skal skæres, fyldes og kastes i en af boksene på annonceindsamlingsstedet.

Anbefalede: