Sådan Registreres Et Individuelt Iværksætteri

Indholdsfortegnelse:

Sådan Registreres Et Individuelt Iværksætteri
Sådan Registreres Et Individuelt Iværksætteri

Video: Sådan Registreres Et Individuelt Iværksætteri

Video: Sådan Registreres Et Individuelt Iværksætteri
Video: Iværksætteri: Se iværksætteren og indehaver, Dennis Drejer, fortælle historien om Rito.dk 2024, Kan
Anonim

For at starte forretning skal du registrere dig hos skattemyndigheden. Hvis du ikke ønsker at bruge meget tid på denne procedure, skal du registrere dig som en individuel iværksætter, men vær opmærksom på, at i dette tilfælde vil du ikke være i stand til at få nogle typer licenser, og ikke alle organisationer er enige om at arbejde med dit selskab. På plussiden er du automatisk fritaget for bestemte typer af skat.

Sådan registreres et individuelt iværksætteri
Sådan registreres et individuelt iværksætteri

Nødvendig

  • - pas
  • - TIN-certifikat
  • - penge.

Instruktioner

Trin 1

Beslut dig for, hvilken type økonomisk aktivitet, det vil sige med, hvad du vil gøre, mens du skal ledes af OVKED-referencebogen. Du kan vælge flere. Derefter er denne kode nødvendig for at registrere en individuel iværksætter hos skattekontoret.

Trin 2

Vælg en skatteordning. Du skal vælge mellem tre typer: generel, forenklet og samlet imputeret indkomstskat. Tænk nøje, for du kan kun ændre den valgte fra det nye rapporteringsår.

Trin 3

Forbered en pakke med dokumenter. Lav en kopi af alle ark i pas, TIN-certifikat. Betal statsafgiften i enhver filial af Sberbank. Vedhæft en mappe til dine dokumenter.

Trin 4

Udfyld en ansøgning om statsregistrering af en person som individuel iværksætter (form nr. 21001). Udfyld alle arkene uden at sætte din underskrift. Det skal certificeres af en notar, så du bliver nødt til at underskrive ansøgningen i hans nærværelse. Støt applikationen til dokumentpakken.

Trin 5

Kontakt dokumenterne med skattekontoret, der hører til det område, hvor du er registreret. Hvis du er langt fra det, kan du sende dokumenter med posten, mens du foretager en oversigt over indholdet. Hvis du møder op på skattekontoret personligt, skal inspektøren, efter at have accepteret dokumenterne, udstede en kvittering.

Trin 6

Om fem arbejdsdage modtager du følgende dokumenter fra Federal Tax Service: et certifikat for registrering af en individuel iværksætter, et uddrag fra det samlede statsregister, et dokument om tildeling af et TIN.

Trin 7

En uge senere, pr. Post, skal du modtage de koder, du har brug for i fremtiden, fra statistikmyndighederne, for eksempel for at indsende rapporter til Federal Tax Service. Du skal ansøge personligt til pensionskassen for at få et registreringsnummer. Du modtager også et registreringsnummer i FSS. Bemærk, at dette skal gøres inden for 10 dage fra datoen for registreringen.

Anbefalede: