Sådan Undgår Du Garantistens Ansvar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Undgår Du Garantistens Ansvar
Sådan Undgår Du Garantistens Ansvar

Video: Sådan Undgår Du Garantistens Ansvar

Video: Sådan Undgår Du Garantistens Ansvar
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

Lånegarant har det samme ansvar over for banken som låntager. Hvis låntager ikke kan tilbagebetale lånet, overføres forpligtelsen til at tilbagebetale det til garantisten. Der kan være flere garantister, de har lige ansvar over for banken, medmindre andet er bestemt i kautionsaftalen.

Sådan undgår du garantistens ansvar
Sådan undgår du garantistens ansvar

Nødvendig

analyse af alle de risici, du vil tage og blive garant

Instruktioner

Trin 1

Indsaml information om kreditværdigheden for den person, du skal stå inde for. Analyser sådanne karaktertræk som disciplin, engagement og pedantry. Kontroller, om han tidligere tog lån, og hvordan han returnerede dem. Kontroller, om han virkelig har brug for et lån, og hvordan han planlægger at bruge det. Hvis du på dette tidspunkt er i tvivl, skal du straks kassere garantien.

Trin 2

Find ud af, om du om nødvendigt kan betale lånet til låntager. Hvis sådanne betalinger er uudholdelige eller slaver for dig, afvis anmodningen om kaution.

Trin 3

Tænk over, om du bliver nødt til at optage et banklån i den nærmeste fremtid. Når man overvejer muligheden for at udstede et lån til dig, vil banken helt sikkert tage højde for det faktum, at du er en garant, og med stor sandsynlighed vil nægte dig. Forklar låntageren direkte og ærligt grunden til at nægte kaution. Tro ikke, at du kan ødelægge dit venskab med ham.

Trin 4

Nægt at tilbagebetale lånet i henhold til kautionsaftalen, hvis banken ikke har informeret dig om væsentlige ændringer i aftalen, som medfører en øget ansvar for dig eller andre negative konsekvenser. I dette tilfælde skulle banken have taget dit skriftlige samtykke til sådanne ændringer.

Anbefalede: