"Dårligt" Råd Til Salgschefen. Del To

"Dårligt" Råd Til Salgschefen. Del To
"Dårligt" Råd Til Salgschefen. Del To

Video: "Dårligt" Råd Til Salgschefen. Del To

Video:
Video: Sales Is Just Bad Marketing | BUILD IT Keynote 2021 2024, Kan
Anonim

"Dårlige" tip til en leder er praktiske løsninger til forbedring af salgseffektiviteten. I anden del af serien vil vi undersøge vigtigheden af teamwork.

Tror du, at en salgschef skal arbejde alene?
Tror du, at en salgschef skal arbejde alene?

Lad os fortsætte med det "dårlige" råd til en salgschef. Det andet tip hjalp mig med let at overfylde planen for testperioden - i stedet for 300 tusind solgte jeg 1 million. Hvad er denne hemmelighed, der hjælper med at opnå 330% effektivitet?

En medarbejder, to medarbejdere …

Og dette er slet ikke en hemmelighed, kan jeg fortælle dig. Metodens effektivitet bekræftes af hele menneskehedens historie.

Kunne en primitiv mand have kørt en mammut? Næsten. Så folk gik vild i grupper, da de gik på jagt. To separate jægere er en sulten stamme. To jægere arbejder sammen - stegt skinke på ild.

Ligeledes skal man arbejde i et moderne firma. Når du prøver at gøre alt alene, vil noget ordne sig. Men størrelsen af dette "noget" vil være meget større, hvis indsatsen kombineres.

Hej, hoo!

Forsøg ikke selv at trække salgsstyrken. Brug alle, der kan hjælpe dig med at få succes.

I mit tilfælde startede salget, efter at virksomheden var vært for et tilbagetog. Uddannelse af potentielle kunder involverer ikke kun at kende og få kontakter, men sætter også dine specialforelæsere et trin højere. I fremtiden vil deres ekspertudtalelse blive lyttet mere opmærksomt til.

Hvis klienten respekterer ordene fra din specialist, hvorfor skal du være en unødvendig formidler? Kombiner dem, og resultatet vil overraske dig behageligt. Du modtager ikke kun en færdiglavet, men en loyal klient, der sætter pris på samarbejde med din organisation.

Forventer lederen af centret eller salgsafdelingen flere ordrer fra dig? Lad ham yde et tilstrækkeligt bidrag. Brug hans erfaring og autoritet i personlige møder med kunder: jo højere status, jo lettere er det at tiltrække en køber.

I små virksomheder, hvor du kan kommunikere næsten på en fortrolig måde med den øverste ledelse, skal du også bruge denne ressource. Hvem er som den administrerende direktør eller administrerende direktør den bedste person til at hjælpe dig med at overbevise en stor klient? Og i store organisationer, ty til at manipulere et velkendt brand.

Vær effektiv og husk at tiltrække andre: at arbejde alene får dig aldrig mest!

Anbefalede: