Hvordan Man Betaler En Direktør En Bonus

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler En Direktør En Bonus
Hvordan Man Betaler En Direktør En Bonus

Video: Hvordan Man Betaler En Direktør En Bonus

Video: Hvordan Man Betaler En Direktør En Bonus
Video: Huobi Global как получить криптовалюту бесплатно 2024, Kan
Anonim

Den systematiske betaling af bonusser til direktøren skal specificeres i selskabets interne retsakt om bonusser. I ansættelseskontrakten er det nok at give et link til denne handling uden afkodning. Engangsbonuser baseret på årets resultater, halvår eller kvartal, hvis resultaterne af arbejdet tillader yderligere betalinger, akkumuleres og betales baseret på beslutningen fra virksomhedens højeste ledende organer.

Hvordan man betaler en direktør en bonus
Hvordan man betaler en direktør en bonus

Nødvendig

  • - intern lovbestemt lov om bonusser
  • - afgørelse truffet af bestyrelsen, stifterne eller bestyrelsen
  • - en ordre underskrevet af arbejdsgiveren.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ud over generelle bonusser betaler yderligere vederlag eller incitamenter til direktøren baseret på resultaterne af arbejdet, skal du angive dette i en separat intern juridisk handling fra virksomheden og tilføje en klausul om proceduren for betaling af individuelle incitamenter til ansættelseskontrakt indgået med den valgte direktør for virksomheden.

Trin 2

Beslutningen om bonusser til direktøren træffes af arbejdsgiveren. I overensstemmelse med arbejdslovgivningen underskrives ordren om betaling af bonusser til alle medarbejdere af generaldirektøren for virksomheden, som også har ret til at underskrive ordren om betaling af bonusser til direktørerne for strukturelle divisioner, men ikke har ret til at underskrive den udstedte ordre om betaling af sin egen bonus. Autoriserede medarbejdere i den territoriale skattetjeneste vil betragte denne bonus som ulovlig under en revision på stedet eller internt (artikel nr. 255 i Den Russiske Føderations skattelov). Derfor skal arbejdsgiveren eller bestyrelsesformanden underskrive ordren om betaling af bonusen til den generelle direktør på grundlag af protokollen fra beslutningen fra stiftermødet, bestyrelsen eller bestyrelsen.

Trin 3

Den månedlige bonus kan udbetales i et fast beløb eller som en procentdel af lønnen. Den samme bestemmelse gælder for optjening af en engangsbonus baseret på resultatet af et år, et halvt år eller et kvartal.

Trin 4

Hvis betaling af kontante incitamenter, vederlag eller bonusser ikke er relateret til direktørens individuelle fortjeneste, og beslutningen om at betale er baseret på resultaterne af hele teamets vellykkede arbejde, foretages der periodisk optjening efter lønudbetaling. Direktøren er ingen undtagelse og modtager sin del af bonusen eller vederlaget efter periodiseringen, når han udbetaler lønnen inden for den tidsramme, der er fastsat ved lovgivningsmæssige bestemmelser.

Trin 5

Når man betaler et individuelt incitament, vederlag eller bonus, er optjeningen muligvis ikke relateret til udstedelse af lønninger og foretages på individuel basis.

Anbefalede: