Sådan Betaler Du Lønninger Til Sælgere

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du Lønninger Til Sælgere
Sådan Betaler Du Lønninger Til Sælgere

Video: Sådan Betaler Du Lønninger Til Sælgere

Video: Sådan Betaler Du Lønninger Til Sælgere
Video: Sådan indberetter og betaler du din moms 2024, Kan
Anonim

Arbejdsgiveren har ret til at betale lønninger til sælgere i et fast fast beløb med en procentdel af virksomhedens indtægter eller fortjeneste, betale en fast sats for hver exit, kun betale en procentdel af indtægterne eller fastsætte en timeløn. Uanset formular skal betalinger foretages mindst to gange om måneden.

Sådan betaler du lønninger til sælgere
Sådan betaler du lønninger til sælgere

Nødvendig

  • - arbejdskontrakt
  • - interne retsakter.

Instruktioner

Trin 1

I henhold til arbejdskodeksen for Den Russiske Føderation har du ret til at etablere enhver form for betaling for sælgerens arbejde og sikre det ved virksomhedens interne retsakter samt at inkludere betalingsmetoden i ansættelsen kontrakt indgået med sælgeren under ansættelsen.

Trin 2

Uanset om du betaler et fast lønbeløb kombineret (løn + procentdel af indtægter eller fortjeneste), træner timeløn, betaler et fast beløb for exit, skal der betales penge til arbejde mindst to gange om måneden med jævne mellemrum …

Trin 3

Den mest succesrige betalingsform, der stimulerer sælgere, er en fast sats pr. Exit eller pr. Måned plus en procentdel af provenuet. Sælgere vil arbejde for at maksimere deres løn ved at sælge så mange varer som muligt.

Trin 4

Det er tilladt at betale for sælgernes arbejde dagligt eller ugentligt, hvilket oftest praktiseres, når man arbejder på markedet, i et telt eller i en lille filial, da det med små varer er let at foretage en opgørelse i slutningen af arbejdsskiftet.

Trin 5

Før du udsteder lønninger, skal du lave en oversigt. Hvis manglen ikke identificeres, skal du betale fuldt ud for arbejdskraft i overensstemmelse med instruktionerne i ansættelseskontrakten og virksomhedens interne retsakter.

Trin 6

Hvis der konstateres en mangel, skal du udføre registreringen i overensstemmelse med arbejdslovgivningen, udarbejde en handling, få en forklaring fra sælgeren, kontrollere det udstyr, som varerne blev modtaget og solgt på. Du har ret til at opsige sælgeren for mistillid og trække hele underskuddet fra beregningen ved afskedigelse. Hvis beløbet er stort, skal du trække 25% fra din løn eller gå til retten, hvis du fyrede sælgeren.

Anbefalede: