Hvordan Kan Du Tjene Penge I Kasakhstan

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Kan Du Tjene Penge I Kasakhstan
Hvordan Kan Du Tjene Penge I Kasakhstan

Video: Hvordan Kan Du Tjene Penge I Kasakhstan

Video: Hvordan Kan Du Tjene Penge I Kasakhstan
Video: Hvordan Tjener Man Penge Online | 5 Tips | 1000kr+ hjemmefra 2024, April
Anonim

Der er to måder at tjene penge i Kasakhstan - at blive iværksætter og arbejde for dig selv eller at få et job hos en forretningsmand. Imidlertid lykkedes det sjældent nogen at blive rig ved at arbejde for en andens onkel. Den sikreste måde at få og øge overskuddet på er at starte din egen virksomhed.

Hvordan kan du tjene penge i Kasakhstan
Hvordan kan du tjene penge i Kasakhstan

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har en personlig grund, sommerhus eller jord med frugtbar jord, plantegrøntsager, bær, grøntsager og frugt, skal du passe på planterne og derefter sælge afgrøden. Du kan selv handle på markedet, eller du kan give alt i bulk til forhandlere. Du kan også organisere drivhuse her, så overskuddet flyder i lommen hele året.

Trin 2

Tag husdyrhold op - organiser en fjerkræbedrift, en hestefarm, opdræt geder, køer, får. Der er en dobbelt fordel ved en sådan virksomhed. For det første leverer dyr kød, og for det andet kan du få æg, mælk, fjer, uld fra dem. Overskuddet fra en husdyrbrug kan tredobles - få eksotiske dyr, der kan tilpasse sig det lokale klima (for eksempel strudse) og arranger udflugter for turister. De kan også sælge æggeskaller og fjer af eksotiske fugle som souvenirs.

Trin 3

Hvis afgrøde- og husdyrproduktion ikke er dine ting, skal du starte en servicevirksomhed. For eksempel en frisør, en billig café, en skovarer eller en nøglemager, eller start en lille købmand. Med det rigtige valg af et sted for en virksomhed og dens organisation har du ingen slut på klienter.

Trin 4

De tjener også penge i Kasakhstan ved hjælp af en privat chauffør. Lav en licens, der giver dig mulighed for at transportere mennesker eller varer, afhængigt af hvilket køretøj du har. Du kan arbejde som taxachauffør i en personbil. Med en gaselle - annoncer i aviser og transportvarer, for eksempel møbler eller husholdningsapparater. Hvis du har en bus, skal du deltage i udbuddet og få en licens til at transportere folk på en af byens busruter.

Trin 5

Også i Kasakhstan tjener folk, der renoverer kontorer og lejligheder, godt overskud. Ansæt et team, der er i stand til at male, hvidvaskning, tapetsering, laminering osv. Annoncer i aviser, læg dem også på opslagstavler ved indgangen til huse. Udfør arbejdet hurtigt og effektivt, og så vil alle kun henvende sig til dig for at få hjælp.

Anbefalede: