Sådan Genkendes En Kontrakt Som Indgået

Indholdsfortegnelse:

Sådan Genkendes En Kontrakt Som Indgået
Sådan Genkendes En Kontrakt Som Indgået

Video: Sådan Genkendes En Kontrakt Som Indgået

Video: Sådan Genkendes En Kontrakt Som Indgået
Video: TID I RUM: Kunstnerkollektivet FAMILIEN 2024, April
Anonim

Anerkendelse af en kontrakt som indgået er ikke den mest almindelige praksis, men der er stadig en række sager, hvor retten sandsynligvis accepterer anerkendelsen af kontrakten som gyldig, på trods af et forsøg på at opsige den af en af parterne.

Sådan genkendes en kontrakt som indgået
Sådan genkendes en kontrakt som indgået

Nødvendig

  • -kontrakt;
  • -jurist.

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du følge alle formaliteter, når du indgår kontrakten. Kontrakten betragtes som gyldig, hvis der var et delegeret forslag fra en af parterne, og den anden part accepterede, og bekræftede fuldt ud alle ovenstående punkter. Eksempel: du bliver tilbudt at købe en bil til et bestemt beløb. Du accepterer købet, men ændrer det angivne beløb. En sådan aftale er ikke gyldig, da aftalen ændrer reglerne i aftalen. I dette tilfælde er denne type samtykke kun et nyt forslag om at indgå en aftale, som skal følges af partens samtykke eller afslag. Stilhed betragtes kun som samtykke, hvis du ikke modtager svar, men for eksempel blev bilen kørt til din hoveddør. Det vil sige, bekræftelse af samtykke kan betragtes som en af parternes handlinger.

Trin 2

Kontroller alle detaljerne i transaktionen. Hvis du ikke udviste rimelig forsigtighed, når du f.eks. Købte en lejlighed, og transaktionen viste sig at være ulovlig, vil det være meget vanskeligt at bevise din sag. Husk dog, at der er en doktrin, ifølge hvilken retten til tredjemand vil blive beskyttet af retten. Eksempel: Du sælger en bil til en forhandler, der allerede har en kontrakt med en tredjepart om at købe den. Selvom mellemmanden overtræder kontrakten, vil retten stadig insistere på retten til at købe bilen af en tredjepart.

Trin 3

Når du indgår en kontrakt, skal du prøve at holde korrespondance, som derefter kan tjene som bevis for din uskyld. Kontrakten anses for gyldig, forudsat at begge parter forstår, at i tilfælde af manglende opfyldelse af kontrakten, vil sagen blive ført i retten. Vær opmærksom på dokumentets titel. "Aftalen" giver dig en større chance for at blive anerkendt som indgået, mens "Memorandum" kan betragtes som en mulighed for samtykke, der ikke er genstand for domstolsprøvelse.

Trin 4

Kontakt en god advokat, brug hans tjenester i alle faser af transaktionen.

Anbefalede: