Hvor Kan Man Få Et Pensionsforsikringsbevis

Indholdsfortegnelse:

Hvor Kan Man Få Et Pensionsforsikringsbevis
Hvor Kan Man Få Et Pensionsforsikringsbevis

Video: Hvor Kan Man Få Et Pensionsforsikringsbevis

Video: Hvor Kan Man Få Et Pensionsforsikringsbevis
Video: А Джокер то не лечится ► 1 Прохождение Batman: Arkham Asylum 2024, April
Anonim

Et pensionsforsikringscertifikat er en slags bekræftelse på, at du er registreret i det obligatoriske pensionsforsikringssystem (GPI). Det bliver ikke svært at modtage kortet.

Hvor kan man få et pensionsforsikringscertifikat
Hvor kan man få et pensionsforsikringscertifikat

I henhold til føderal lov nr. 27-FZ af 1. april 1996 "Om individuel (personificeret) bogføring i det obligatoriske pensionsforsikringssystem" skal enhver borger i Den Russiske Føderation modtage et pensionsforsikringscertifikat som bekræftelse på retten til at modtage pension. Nu registrerer Ruslands pensionsfond borgere i Den Russiske Føderation, uanset alder. Forsikringsbeviset udstedes på ubestemt tid.

Selve dokumentet (grønt plastkort) indeholder følgende data fra indehaveren:

- SNILS (forsikringsnummer på en individuel personlig konto);

- FULDE NAVN. ejer;

- fødested og fødselsdato

- køn;

- datoen for registrering i pensionskassesystemet (kan afvige fra den faktiske dato for modtagelse af certifikatet).

Sådan får du et pensionsforsikringscertifikat

For at få et certifikat behøver du kun et identitetsdokument (pas fra en statsborger i Den Russiske Føderation) og en ansøgning udfyldt på pensionskassekontoret eller gennem den samlede portal for offentlige tjenester. For at udstede et kort til personer under 14 år skal der ud over en fødselsattest et pas fra en af forældrene kræves.

Den nemmeste måde at få et pensionsbevis på er at kontakte HR-afdelingen på dit arbejdssted. Du skal udfylde en ansøgning, og det færdige kort ankommer om 10 dage til din organisations adresse. Hvis du er arbejdsløs, men stadig betaler pensionsbidrag, skal du kontakte den nærmeste afdeling af Ruslands Pensionskasse for at få det ønskede dokument for at få det ønskede dokument.

Hvad skal jeg gøre i tilfælde af tab af pensionsforsikringsbevis?

Det er heller ikke svært at gendanne dokumentet. Hvis du mister dit certifikat, skal du skrive en formel erklæring til navnet på lederen af din organisation. Igen, hvis du ikke har et job, skal du kontakte PF-filialen, men der kan kræves yderligere oplysninger for at bekræfte nøjagtigheden af de oplysninger, der allerede er tilgængelige i databasen. Det tager normalt 25-30 dage at inddrive et mistet pensionsforsikringsbevis.

Hvordan udskiftes et pensionsforsikringsbevis?

Ændringer i pensionsfondens database foretages inden for to uger efter, at ansøgningen er indgivet. Borgeren modtager et nyt forsikringscertifikat med det samme individuelle personlige kontonummer, men med opdaterede data. For at udskifte kortet gælder de grundlæggende for FIU, når de ændrer deres efternavn.

Anbefalede: