Sådan Opsiges En Kontrakt Med En Organisation

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsiges En Kontrakt Med En Organisation
Sådan Opsiges En Kontrakt Med En Organisation

Video: Sådan Opsiges En Kontrakt Med En Organisation

Video: Sådan Opsiges En Kontrakt Med En Organisation
Video: Kontrakts og entrepriserettseminaret 2021 2024, Kan
Anonim

Hvis din entreprenør i henhold til kontrakten er en organisation, og kontrakten skal opsiges, skal du læse denne kontrakt omhyggeligt. Ofte fastsætter det selv betingelserne og proceduren for dets ophør. Det er nødvendigt nøje at overholde denne procedure såvel som andre procedurer, der er foreskrevet i kontrakten.

Sådan opsiges en kontrakt med en organisation
Sådan opsiges en kontrakt med en organisation

Instruktioner

Trin 1

Hvis aftalen tillader opsigelse på dit initiativ, skal du søge skriftligt med et sådant initiativ til organisationen og adressere et brev rettet til lederen af organisationen eller den person, der vises i aftalen, en repræsentant for denne organisation. En skriftlig appel vil være nyttig for dig som bevis i tilfælde af overtrædelse fra organisationens vilkår i opsigelsesaftalen.

Trin 2

Hvis du og organisationen kommer til enighed om at opsige kontrakten, skal du huske på, at en sådan aftale skal have samme form som kontrakten. For eksempel, hvis du og organisationen har en simpel skriftlig kontrakt, skal opsigelsesaftalen også være i enkel skriftlig form. Fra organisationens side skal aftalen underskrives af en autoriseret person. Oftest er dette den samme person (efter stilling), der dukkede op fra organisationens side, når kontrakten blev indgået.

Trin 3

I tilfælde af en væsentlig overtrædelse af kontrakten fra organisationen og i andre tilfælde etableret ved lov kan kontrakten opsiges på din anmodning i retten. Du skal huske, at du kan gå til retten med en sådan påstand, efter at du har udtømt proceduren før retssagen til løsning af tvisten. Med andre ord, inden du indgiver et krav om opsigelse af kontrakten, skal du sende et skriftligt forslag til modpartens organisation om at opsige kontrakten efter parternes samtykke. I tilfælde af at du modtager et afslag på dit tilbud eller ikke modtager noget svar inden for 30 dage, har du ret til at kræve domstolsbeskyttelse af dine rettigheder.

Anbefalede: