Hvordan Man Skiller Sig, Hvis Din ægtefælle Ikke Er Enig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skiller Sig, Hvis Din ægtefælle Ikke Er Enig
Hvordan Man Skiller Sig, Hvis Din ægtefælle Ikke Er Enig

Video: Hvordan Man Skiller Sig, Hvis Din ægtefælle Ikke Er Enig

Video: Hvordan Man Skiller Sig, Hvis Din ægtefælle Ikke Er Enig
Video: Du vil ikke være i problemer, hvis du har den i dit hus. Folkevarsel om salt, hvordan man tiltrækker 2024, April
Anonim

Folk forelsker sig, bliver gift, bliver skilt - dette er ikke en regel, men desværre ender mange smukke kærlighedshistorier i en usympatisk skilsmisse. Selv efter fælles aftale er det vanskeligt at få en skilsmisse, og hvis der ikke er enighed og forståelse, er det dobbelt vanskeligt.

Sådan skilles, hvis din ægtefælle ikke er enig
Sådan skilles, hvis din ægtefælle ikke er enig

Instruktioner

Trin 1

Hvis skilsmissen sker efter fælles samtykke, og de tidligere ægtefæller ikke har fælles mindreårige børn og ejendomskrav, kan skilsmissen indgives på registret. Hvis ægtefællerne har en tvist om børn, deling af ejendom eller bare en af ægtefællerne ikke er enige om skilsmisse, kan retssagen ikke undgås. Du er nødt til at forstå, at loven ikke kan forpligte ægtefæller til at holde familien, men det kan give tid til forsoning, dette er den eneste hindring for frihed i vejen for en kvinde. En mand uden sin ægtefælles samtykke kan ikke skille sig, hvis hans kone er gravid og indtil barnet er et år gammel. Loven indeholder ikke andre begrænsninger.

Trin 2

Hvis en af ægtefællerne ikke er enig i en skilsmisse, skal den ægtefælle, der ønsker at finde frihed, sende en ansøgning til retten på familiens bopæl, en kvittering for betaling af statsgebyret, en kopi af ægteskabet certifikat skal vedlægges ansøgningen. Retten overvejer alle omstændighederne i sagen og hører parternes argumenter, hvis retten er i tvivl om umuligheden af ægtefællerne, der bor sammen, kan retten udsætte behandlingen af sagen i op til tre måneder. Hvis parterne efter udløbet af den fastsatte tid ikke har forsonet sig, og en af ægtefællerne fortsat insisterer på skilsmisse, har retten ingen ret til at afvise skilsmissen og skal træffe en beslutning om at opsige ægteskabet.

Trin 3

Hvis ægtefællerne har mindreårige børn og erhvervet ejendom i fællesskab, kan der samtidig med ansøgningen om skilsmisse indgives en ansøgning om bestemmelse af børnenes opholdssted, om deling af ejendom, om udnævnelse af betalinger til underhold af børn. Ansøgningen skal ledsages af kopier af dokumenter om ejerskab af ejendom, fødselsattester for børn. Mange ægtefæller, der ikke ønsker at blive skilt, ignorerer simpelthen retsmøderne, men dette er ikke en omstændighed for retten, der forhindrer skilsmisse. Efter tre engangsoptræden af en af ægtefællerne under retsmødet vil retten træffe afgørelse om skilsmisse, fordeling af ejendom, afgøre spørgsmålet om børn uden deltagelse af den anden ægtefælle.

Trin 4

Øjeblikket for ægteskabs ophør er ikrafttrædelsen af en retsafgørelse. Efter tre dage fra datoen for afgørelsens ikrafttræden sender retten et uddrag fra domstolens afgørelse til justitskontoret for at registrere skilsmissen i det civile register. Skilsmisseattester udstedes af registreringsdatabasen.

Anbefalede: