Sådan ændres For- Og Efternavn I Pas

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres For- Og Efternavn I Pas
Sådan ændres For- Og Efternavn I Pas

Video: Sådan ændres For- Og Efternavn I Pas

Video: Sådan ændres For- Og Efternavn I Pas
Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2024, Kan
Anonim

Efternavnet, fornavnet og patronymet er indtastet i pas til en statsborger i Den Russiske Føderation efter modtagelse af dokumentet på grundlag af de indsendte dokumenter. Den direkte ændring af det fulde navn udføres hos civile registreringsmyndigheder på bopælsstedet eller registrering af fødselsfakta.

Sådan ændres for- og efternavn i pas
Sådan ændres for- og efternavn i pas

Nødvendig

  • - fødselsattest;
  • - 4 fotos 35x45;
  • - attest fra bopælsstedet om familiens sammensætning
  • - Vielsesattest;
  • - fødselsattester for alle deres børn under 14 år
  • - anvendelse af den etablerede formular
  • - et certifikat fra registret eller et nyt fødselsattest
  • - militært ID
  • - modtagelse af betaling af statsafgift.

Instruktioner

Trin 1

For at du skal kunne indtaste et ændret navn og efternavn i dit pas, skal du kontakte registret på det sted, hvor dine personlige data blev ændret og modtage et nyt fødselsattest eller et certifikat udstedt af den vigtige statistikafdeling, som du har ændret dit efternavn eller fornavn.

Trin 2

Du kan også ændre efternavnet i pas ved at fremvise et ægteskabs- eller skilsmisseattest, hvorefter du har ændret dit efternavn og taget dit eget, som du havde på dig før ægteskabet. Navnet kan ikke ændres med denne metode, for en ændring har du helt sikkert brug for dokumenter fra registreringsdatabasen.

Trin 3

Ud over et certifikat eller et nyt fødselsattest med ændrede data skal du præsentere en ansøgning, der er udfyldt på en samlet form 1P i nærværelse af en medarbejder i migrationstjenesten; gammelt pas militært ID; et certifikat fra bopælsstedet for familiens sammensætning fødselsattester for børn, hvis du har mindreårige under 18 år 4 fotos 3, 5x4, 5.

Trin 4

Om ti dage får du et nyt pas med ændrede data. I nogle regioner udstedes et pas tidligere eller senere end den angivne periode, det afhænger af antallet af befolkningen, der har ansøgt om passkift, samt af arbejdet i de regionale migrationstjenester, der kontrollerer alle data.

Trin 5

Hvis pas ændres af børn fra 14 til 16 år på grund af ændring af efternavn eller fornavn, skal forældrene, værgerne eller den juridiske repræsentant for den mindreårige være til stede under udskiftningen.

Anbefalede: