Hvordan Man Betaler En Trafikpolitibøde Via Internettet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler En Trafikpolitibøde Via Internettet
Hvordan Man Betaler En Trafikpolitibøde Via Internettet

Video: Hvordan Man Betaler En Trafikpolitibøde Via Internettet

Video: Hvordan Man Betaler En Trafikpolitibøde Via Internettet
Video: Sådan bliver du overvåget på nettet 2024, Kan
Anonim

Med udviklingen af elektroniske betalingssystemer er tjenesten til at betale trafikbøder via Internettet blevet tilgængelig for befolkningen. Nu er der ikke behov for at gå til en bankfilial og stå i kø eller endda lede efter den nærmeste terminal, fordi den nødvendige operation kan udføres uden at rejse sig fra computeren.

Hvordan man betaler en trafikpolitibøde via Internettet
Hvordan man betaler en trafikpolitibøde via Internettet

Instruktioner

Trin 1

For at betale trafikpolitiets bøde via internettet skal du enten have en bankkonto med adgang til den online eller en konto i et af de elektroniske betalingssystemer. Din mobiltelefonregning fungerer også. Princippet om betaling i alle systemer er ens, størrelsen på provisionen afhænger af den service, du vælger.

Trin 2

For at betale kan du få brug for følgende data: nummer og dato for afgørelsen om en administrativ lovovertrædelse, koden for den enhed, der udstedte bøden. De er angivet i selve dekretet. Hvis du har brug for at indtaste detaljerne om betalingsmodtageren, kan du altid afklare dem på det officielle websted for trafikpolitiet på

Trin 3

I afsnittet "Trafikpoliti" skal du vælge "Kontaktoplysninger". På den opdaterede side skal du klikke på emnet "Trafikpolitienheder og grupper til udførelse af administrativ lovgivning". Brug rullelisterne i felterne til at vælge din region og den ønskede afdeling. Detaljer om betaling af bøder vises nederst på siden.

Trin 4

Et eksempel på betaling af en bøde fra en MTS-operatørs mobiltelefonkonto: indtast din personlige konto ved at klikke på linket "Log ind på din personlige konto" på enhver side af MTS officielle hjemmeside. Indtast dit telefonnummer og adgangskode. Hvis der ikke er adgangskode, kan du finde ud af det ved at klikke på linket "Få adgangskode". En besked med en adgangskode sendes til dit telefonnummer.

Trin 5

Vælg "Let betaling" i menuen. Klik på ikonet "Trafikpolitibøder" på listen, der åbnes. Følg instruktionerne, der vises, indtast nummeret på dekretet og OKATO, hvormed systemet automatisk bestemmer detaljerne for betaling og udfyld de krævede felter. Indtast dine kontaktoplysninger (efternavn, fornavn, patronymic, registreringsadresse osv.). Indtast betalingsbeløbet og mobiltelefonnummeret fra hvis konto dette beløb debiteres. Klik på knappen "Betal".

Trin 6

Det samme princip bruges til at betale bøder på Yandex. Money-tjenester (https://money.yandex.ru/shop.xml?scid=3040), Qiwi (https://w.qiwi.ru/payments.action? id = 1973) eller TeleMoney (https://telemoney.ru/pay/13/1486). Log ind på systemet, udfyld alle felterne og klik på knappen "Betal". Bekræft om nødvendigt operationen med koden sendt til din mobiltelefon.

Trin 7

For at betale fra en bankkonto / et kort skal du indtaste din personlige konto på din banks officielle hjemmeside og vælge emnet "Betaling af trafikbøder" i menuen "Betalinger". Hvis der ikke er en sådan vare, kan du vælge en betaling ved hjælp af vilkårlige detaljer (det vil sige, du kan selv specificere alle data om betalingsmodtageren).

Trin 8

Når du betaler med kort, skal du huske at på denne måde kun kan betale en bøde udstedt i dit navn, da dataene på kontoen (kortet) er bundet specifikt til dig. Baseret på dem udfylder systemet automatisk visse felter, der ikke kan rettes. For at betale trafikbøder for andre mennesker skal du bruge ovennævnte tjenester.

Anbefalede: