Sådan Frigøres En Lejlighed I Retten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Frigøres En Lejlighed I Retten
Sådan Frigøres En Lejlighed I Retten

Video: Sådan Frigøres En Lejlighed I Retten

Video: Sådan Frigøres En Lejlighed I Retten
Video: Как принять квартиру у застройщика? Ремонт в НОВОСТРОЙКЕ от А до Я. #1 2024, April
Anonim

Du har købt en lejlighed, og de tidligere lejere har ikke travlt med at tjekke ud? Er din tidligere ægtefælle flyttet ud efter skilsmissen, men fjernes ikke fra registreringen og nægter at betale sin halvdel af forsyningsregningerne? Ønsker du at privatisere en lejlighed, og de personer, der er registreret på dette beboelsesrum, men ikke faktisk bor på det, ansøger om en aktie efter privatiseringen? Der er mange situationer, hvor du har brug for at afskedige en person fra lejligheden mod hans vilje. Kun dommeren har myndighed til at træffe denne beslutning.

Sådan frigøres en lejlighed i retten
Sådan frigøres en lejlighed i retten

Nødvendig

Uddrag fra den personlige konto og dokumenter til lejligheden. Hvis lejligheden ikke er privatiseret, så en social lejeaftale. Hvis lejligheden ejes, så dokumenterne bekræfter dette

Instruktioner

Trin 1

Forbered en retssag i retten, hvor du beskriver på hvilke grunde den person, der er registreret hos dig, har mistet retten til at bruge boligen. Husk, at påstanden er lavet i henhold til visse regler. Det er nødvendigt at angive domstolens navn, oplysninger om sagsøgte og sagsøger, dine krav, krav og beviser. Det er bedre, hvis en kompetent advokat hjælper dig med at udarbejde et krav, da du ud over at overholde alle ovennævnte krav til en klageadgang skal henvise til forskellige artikler i Den Russiske Føderations boliger og civile koder. Hvilke? Dette afgøres individuelt i hvert specifikt krav.

Trin 2

Betal statsgebyret.

Trin 3

Indsend dit krav for retten. Vedlæg en kopi til sagsøgte, dokumenter til lejligheden og en kvittering for betaling af statslige gebyrer til den.

Trin 4

Mød op til mødet på den bestemte dag.

Trin 5

Få en domstolsafgørelse. Den tiltalte har 10 dage til at anke den. Efter denne periode vil retsafgørelsen, hvis den ikke er appelleret, træde i juridisk kraft.

Trin 6

Tag den endelige domstolsafgørelse til FMS. Herefter skal den ulovligt registrerede lejer fjernes fra registreringsregistret.

Anbefalede: