Hvordan Tjener Jeg Penge På VKontakte?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Tjener Jeg Penge På VKontakte?
Hvordan Tjener Jeg Penge På VKontakte?

Video: Hvordan Tjener Jeg Penge På VKontakte?

Video: Hvordan Tjener Jeg Penge På VKontakte?
Video: Hvordan Tjener Man Penge Online | 5 Tips | 1000kr+ hjemmefra 2024, April
Anonim

Vkontakte er et populært socialt netværk. Nogle bruger det udelukkende til kommunikation, andre - til at tjene penge, og stadig andre formår at gøre begge dele. I mellemtiden er dette sociale netværk i stand til at generere betydelig indkomst. At tjene penge på hendes samfund er rigtigt!

Hvordan tjener jeg penge på VKontakte?
Hvordan tjener jeg penge på VKontakte?

Nødvendig

  • - en gruppe eller en offentlig side på et socialt netværk
  • - et team på 2-3 personer (valgfrit, men det ville være rart);
  • - 3-5 timers fritid om dagen og et ønske om at arbejde.

Instruktioner

Trin 1

Vi opretter vores egen gruppe eller offentlige side. For at gøre dette skal du gå til "Mine grupper" og klikke på knappen "Opret fællesskab" i øverste højre hjørne. Hvis du har ledsagere, giver vi dem administrator- eller editorrettigheder. Alt dette kan gøres i gruppens "Indstillinger".

Trin 2

Vi opretter vores samfund: Giv det et navn, id, lav en beskrivelse af samfundet, upload et logo.

Trin 3

Vi opretter mindst 10 diskussioner, så alle kan finde, hvad de kan lide. Hvis du ikke ved, hvilket emne du skal skabe en sådan diskussion om, kan du lave minispil som "Count to a Million", "Cities" og andre.

Trin 4

Vi uploader mindst 15 indlæg til væggen, der svarer til samfundstemaet.

Trin 5

Vi tilføjer video- og lydoptagelser, mere er bedre.

Trin 6

Vi begynder at annoncere for vores samfund: Vi fortæller vores venner om det, vi genindlægter posterne på vores væg. Du kan også annoncere for dit samfund i andre samfund ved hjælp af VzaimoPiara (VP) eller ved at købe betalt annoncering. Hvis du beslutter dig for at købe reklame, skal du ikke være bange for dine penge. Med det rigtige valg af webstedet vil reklame på det helt sikkert bringe et stort antal nye abonnenter til dit samfund. Som et resultat vil dit samfund vokse og blive genkendeligt. Efter et par succesrige annoncekampagner behøver du ikke købe annoncer. Hvorfor? Fordi abonnenter vil genindgive posterne på deres væg. Derfor vil deres venner, venner af venner lære om dit samfund helt gratis for dig.

Trin 7

Vi skriver til administratorer af andre samfund med et forslag om samarbejde på gratis basis, det vil sige gensidig PR. Således annoncerer du i din gruppe en anden gruppe, og denne anden gruppe reklamerer for din. Det vil sige, du udveksler tilhængere og vokser.

Trin 8

Er dit samfund vokset? Masser af likes og reposts på indlæg? God statistik? Det er tid til at sælge annoncer og tjene penge! For at gøre dette: Vi laver en reklameprisliste med priser og føjer den til gruppevæggen i sektionen "Links", registrerer samfundet på Vkontakte-reklamebørsen såvel som på andre tredjepartssider. Folk vil helt sikkert bemærke dig, hvis de har brug for reklame og vil helt sikkert skrive til dig!

Trin 9

Glem ikke at passe på dine tilhængere. Føj regelmæssigt nye stillinger til væggen, og brug de penge, der tjenes ved reklame, til at holde en tegning, endda en lille. Kun lodtrækningen skal være 100% fair, ellers mister du kun dine tilhængere og omdømme.

Anbefalede: