Sådan Får Du Et Nyt UIN

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Nyt UIN
Sådan Får Du Et Nyt UIN

Video: Sådan Får Du Et Nyt UIN

Video: Sådan Får Du Et Nyt UIN
Video: Den 4. december er den store fest for indgangen til den allerhelligste Theotokos tempel. Hvad skal 2024, April
Anonim

UIN er en kombination af tal, der gives til brugeren ved tilmelding til hurtigmeddelelsestjenesten. I øjeblikket registreres ni-cifrede nummerplader. For at få et nummer skal du gennemgå den relevante procedure til oprettelse af en konto på ICQ-selskabets officielle hjemmeside.

Sådan får du et nyt UIN
Sådan får du et nyt UIN

Instruktioner

Trin 1

Indtast firmaets adresse icq.com i adresselinjen i din browser. Du vil se hovedsiden for tjenesten. Du kan først downloade ICQ-klienten og registrere sig gennem den, eller du kan gå direkte til det tilsvarende menupunkt. Klik på linket "Registrering i ICQ" øverst til højre på siden.

Trin 2

Vent til siden er færdig med indlæsningen, og udfyld alle felterne på siden. Indtast din e-mail i emnet "E-mail-adresse". Det er værd at bemærke, at hvis din adresse tidligere var registreret i systemet, vil du ikke være i stand til at oprette et nyt UIN. Du bliver nødt til at registrere en ny e-mail-adresse for at aktivere tjenesten.

Trin 3

Indtast 6-8 tegn i adgangskodefeltet. Du kan kun bruge bogstaver i det latinske alfabet og tal. Adgangskoden er store og små bogstaver.

Trin 4

Indtast symbolerne vist på billedet til højre i feltet "Beskyttelse mod robotter" og klik på knappen "Registrer". Vent til den næste side indlæses.

Trin 5

Gå til din e-mail og tjek de breve, du har modtaget. Du modtager et link til at fuldføre registreringen på ICQ-serveren. Følg det. Kontoen er oprettet.

Trin 6

For at finde ud af din UIN skal du gå til hovedsiden for tjenesten. I øverste højre hjørne af siden skal du klikke på knappen "Login" og indtaste de data, der er angivet under registreringen, nemlig E-mail og adgangskode.

Trin 7

Gå til linket "Dating" øverst på siden. Vent til næste side er indlæst, og klik derefter på linket "Min profil" i højre del af vinduet. I det vindue, der åbnes, vil du se dit ICQ-nummer, som du kan bruge som login.

Anbefalede: