Når Du Har Brug For Hjælp Fra En Notar

Indholdsfortegnelse:

Når Du Har Brug For Hjælp Fra En Notar
Når Du Har Brug For Hjælp Fra En Notar

Video: Når Du Har Brug For Hjælp Fra En Notar

Video: Når Du Har Brug For Hjælp Fra En Notar
Video: Насыпьте соль, скажите одну фразу, узнаете, кто вредит вам 2024, Kan
Anonim

Aktiviteterne i notariuskamre og kontorer såvel som notarer, der udøver privat praksis på individuelt grundlag, er baseret på en normativ retsakt vedtaget i 1993 - "Grundlæggende i den russiske føderations lovgivning om notarier". Notarer handler på vegne af og på vegne af staten og garanterer lige rettigheder til alle deltagere i borgerlige forhold.

Når du har brug for hjælp fra en notar
Når du har brug for hjælp fra en notar

Instruktioner

Trin 1

De vigtigste opgaver for notarinstituttet inkluderer blandt andet at give borgerne kvalificeret juridisk bistand. Og med ikrafttrædelsen af artikel 8.1 i Den Russiske Føderations civillov, som indeholder bestemmelser om afslutning af transaktioner med fast ejendom i notariseret form, bliver en notar en juridisk formidler mellem samfundet, dets individuelle borgere og staten. Ved hjælp af de beføjelser, der er tildelt en notar af staten, og som handler strengt inden for lovens rammer, sikrer han det juridiske forhold mellem parterne, eksklusive svig og overtrædelser af lovens bogstav ved afslutning af transaktioner af enhver art.

Trin 2

Borgere, der handler på deres egne vegne og er enkeltpersoner, kan i mange tilfælde benytte sig af en notar, men den obligatoriske procedure for notarisering af kontraktlige forhold findes kun i nogle af dem. Sådanne sager omfatter fremmedgørelse af et ejendomsobjekt, indgåelse af en ægteskabsaftale eller udførelse af en livrenteaftale samt indgåelse af en salgs- og købsaftale kun i relation til en bestemt andel af fast ejendom. Alle noterede transaktioner skal afsluttes i nærværelse af en notar med præsentation af de nødvendige originaler af dokumenter og certificeres af ham. I modsat fald betragtes en sådan aftale som ugyldig af enhver domstol.

Trin 3

Mange transaktioner relateret til fast ejendom (gaveaftale, leasing- eller leasingaftale, afslag på at deltage i privatisering, købs- og salgsaftale osv.) Afsluttes i enkel skriftlig form og kræver ikke notarisering. Men du har muligvis brug for hjælp fra en notar, når for eksempel en person ikke selv kan møde på Rosreestr-kontoret for at anbringe sin egen underskrift på grund af sygdom eller handicap. Derfor er det nødvendigt at notere hans underskrift på titeldokumentet, som er en kontrakt eller en gave, for dette besøger notaren huset.

Trin 4

Du bliver også nødt til at kontakte en notar på det sted, hvor arven åbnes, hvis du er arving ved testamente eller ved lov. Et testamente udarbejdes også i nærværelse af en notar, og en kopi af dette dokument opbevares af ham. En notars attesterende underskrift med et personligt segl kræves, hvis det er nødvendigt at levere en oversættelse af et officielt dokument fra et fremmed sprog. Du bliver nødt til at kontakte ham for at attestere forældrenes samtykke til, at barnet kan rejse uden for bopælslandet, samt for at attestere fuldmagt udstedt til personer, der repræsenterer andre borgere i transaktioner. Der kræves også en notar, når man underskriver en aftale om underholdsbidrag.

Anbefalede: