Hvorfor Kunne De Nægte Moderskabskapital

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Kunne De Nægte Moderskabskapital
Hvorfor Kunne De Nægte Moderskabskapital

Video: Hvorfor Kunne De Nægte Moderskabskapital

Video: Hvorfor Kunne De Nægte Moderskabskapital
Video: The Vietnam War: Reasons for Failure - Why the U.S. Lost 2024, Marts
Anonim

Moderskabskapital kan nægtes af flere grunde, hvoraf de fleste er relateret til fravær eller ophør af retten til denne støtte. I dette tilfælde skal man skelne mellem afslag på at udstede et certifikat og afslag på at imødekomme en ansøgning om bortskaffelse af moderskabskapital.

Hvorfor kunne de nægte moderskabskapital
Hvorfor kunne de nægte moderskabskapital

En udtømmende liste over grunde til at nægte moderskabskapital er nedfældet i føderal lovgivning. Kendskab til disse grunde er vigtig for ansøgere, da kun på disse kan pensionskassens organer træffe negative beslutninger. Hvis der ikke er noget grundlag i loven, og moderskabskapitalen nægtes, skal den tilsvarende afgørelse annulleres af retten eller et højere organ i Pensionskassen efter anmodning fra ansøgeren om familiekapital.

Samtidig skelner forældre ofte ikke mellem afslag på at udstede et certifikat, der bekræfter retten til at bruge moderskabskapital, og nægter at disponere over moderskabskapitalfonde. Hvert af disse afslag har sin egen liste over mulige grunde, hvoraf den ene skal angives i beslutningen.

Hvorfor nægtes udstedelse af et certifikat for familiekapital?

Afslag på at udstede et certifikat betyder normalt, at ansøgeren ikke har ret til moderskabskapital som et mål for yderligere støtte. I nogle tilfælde var retten til familiekapital tidligere tilgængelig, men på tidspunktet for ansøgningen om et certifikat var den allerede ophørt. For eksempel opstår denne situation, når en kvinde fratages sine forældrerettigheder og hendes efterfølgende ansøgning om et certifikat.

Derudover betragtes retten til moderskabskapital som ophørt efter fuld anvendelse af midlerne til denne støtteforanstaltning. Endelig er det sidste juridiske grundlag for afslag på at udstede et certifikat fra pensionskassemyndigheden, at ansøgeren giver falske oplysninger.

Hvorfor nægtes de bortskaffelse af familiekapitalfonde?

Hvis der allerede er modtaget et certifikat, der bekræfter retten til moderskabskapital, kan de kun nægte at disponere over kapitalen til denne kapital. Et sådant afslag er lovligt ved ophør af retten til at bruge sådanne penge af en eller anden grund, begrænsning af forældrenes rettigheder eller fjernelse af et barn.

Specifikke grunde til afslag er et forsøg på at bruge familiekapital til formål, der ikke er fastsat i føderal lovgivning, en indikation i anvendelsen af et beløb, der overstiger det betalingsbeløb, som ansøgeren skal betale. Når penge bruges til at tilbagebetale et boliglån, kan en yderligere grund til en negativ beslutning være kreditororganisationens uoverensstemmelse med det fastlagte krav. Endelig er den sidste betingelse, der skal være opfyldt, overholdelsen af proceduren for indgivelse af en ansøgning om en ordre.

Anbefalede: