Sådan Udarbejdes Et Faderskabskrav

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udarbejdes Et Faderskabskrav
Sådan Udarbejdes Et Faderskabskrav

Video: Sådan Udarbejdes Et Faderskabskrav

Video: Sådan Udarbejdes Et Faderskabskrav
Video: Лимфодренажный массаж лица. Как убрать отеки и подтянуть овал лица. Айгерим Жумадилова 2024, Kan
Anonim

Åh, dette civile ægteskab. Unge mennesker bor sammen i nogen tid (nogle gange endda i lang tid), og så snart muligheden for faderskab gryder i horisonten, slukker repræsentanten for det såkaldte stærkere køn sine aktiviteter på kærlighedsfronten. Hvad er der tilbage at gøre for en kvinde, der er tilbage med et barn i armene? Skriv kun en erklæring om krav til retten.

Sådan udarbejdes et faderskabskrav
Sådan udarbejdes et faderskabskrav

Instruktioner

Trin 1

Forbered alle dokumenter. Først og fremmest har du brug for bevis for din fælles bopæl og husholdning, nemlig: - certifikater og certifikater fra regeringsorganer (inklusive registret og boligafdelingen);

- betalingsdokumenter

- attesterede nabobeviser (din og tiltalte)

- uddrag fra dit barns fars selvbiografi

- personlig korrespondance og lyd-foto-videomaterialer.

Trin 2

Indsaml og bevis for, at tiltalte faktisk indrømmede faderskab (herunder under din graviditet). Det kan også være personlig korrespondance, certifikater fra fødeklinikken, barselshospitalet, registreringsdatabasen.

Trin 3

Ud over alle de anførte dokumenter skal du bruge et pas og et barns fødselsattest (original og bekræftet kopi).

Trin 4

Gå til retten på dit opholdssted. Tag ansøgningsskemaet. I øverste højre hjørne skal du angive navnet på den ret, som du søgte, det fulde navn og adressen på sagsøgeren (din) og det fulde navn og adresse på sagsøgte (hvis du ved det i øjeblikket).

Trin 5

Skriv i hvilken periode du faktisk var i et ægteskab med sagsøgte. Skriv i hvilken periode (før eller efter afslutningen af forholdet) barnet blev født. Påpeg, at selv om respondenten er far til barnet, nægter han lovligt at fastslå denne kendsgerning.

Trin 6

Angiv, hvilken slags bevis der bekræfter hans farskab (dokumentliste), fakta om samliv (liste over dokumenter), angiv fakta om, at sagsøgte har bekræftet faderskabet.

Trin 7

Spørg domstolen: - at fastslå sagsøgtes faderskab (igen angive hans fulde navn, adresse, samt fødselsdato og fødested, arbejdssted);

- indsamle underholdsbidrag fra ham (kolonnen udfyldes efter anmodning fra sagsøger).

Trin 8

Underskriv ansøgningen, og indsend den sammen med alle dokumenter til domstolens register.

Anbefalede: