Sådan Afsluttes En Straffesag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afsluttes En Straffesag
Sådan Afsluttes En Straffesag

Video: Sådan Afsluttes En Straffesag

Video: Sådan Afsluttes En Straffesag
Video: Агрогороскоп цветовода и садовода на декабрь 2021 года 2024, Kan
Anonim

I øjeblikket betragtes det ofte som bevis for ulovligheden ved indledningen, hvis en straffesag afsluttes på efterforskningsstadiet. Som et resultat stoppes straffesager sjældent på efterforskningsstadiet.

Sådan afsluttes en straffesag
Sådan afsluttes en straffesag

Instruktioner

Trin 1

Hvis der er indledt en straffesag mod dig på anklager for at begå en skattemæssig forbrydelse, skal du kontrollere skattemyndigheden størrelsen af restance på skatten såvel som størrelsen af sanktioner og sanktioner for manglende betaling af skat.

Trin 2

Udfyld betalingskvitteringen, og overfør gælden til det relevante budget i enhver bankfilial. Kontakt derefter skattemyndigheden for et certifikat for fraværet af restancer i betalinger.

Trin 3

Skriv et andragende til efterforskeren om at afvise straffesagen. Vedhæft en kvittering med bankens betalingsmærke og et certifikat, der bekræfter fraværet af gæld til ansøgningen.

Trin 4

Hvis du har begået en forbrydelse, der er lille eller medium i sværhedsgrad, skal du forene dig med offeret for at afslutte straffesagen: undskyld ham og kompensér for den skade, der er forårsaget.

Trin 5

Diskuter med offeret, hvordan man kan kompensere for skaden: betaling af penge, overførsel af ejendom, betaling for tjenester. Tag en kvittering fra offeret om, at skaden, der er forvoldt ham, er blevet fuldt tilbagebetalt, og han har ingen krav mod dig. Skriv et andragende sammen med offeret til efterforskeren eller efterforskeren om at afslutte straffesagen i forbindelse med din forsoning.

Trin 6

En straffesag kan afsluttes, hvis du aktivt omvender dig fra en forbrydelse, du har begået, som er lille eller medium i sværhedsgrad. Som en bekræftelse af aktiv anger skal du kompensere for den forårsagede materielle skade og registreres i protokollen eller i en tilståelse, informere om tilståelsen af din skyld og anger for forbrydelsen. Andragende efterforskeren eller retten om at afslutte straffesagen på grund af aktiv omvendelse.

Anbefalede: