Hvad Er Fordelene Ved Moskvich-socialkortet For Pensionister

Hvad Er Fordelene Ved Moskvich-socialkortet For Pensionister
Hvad Er Fordelene Ved Moskvich-socialkortet For Pensionister

Video: Hvad Er Fordelene Ved Moskvich-socialkortet For Pensionister

Video: Hvad Er Fordelene Ved Moskvich-socialkortet For Pensionister
Video: Moskvich 408 Original 2024, Kan
Anonim

Moskvich-socialkortet er et elektronisk kort, der udstedes til beboere i Moskva, der er berettigede til sociale ydelser: pensionister, studerende, gravide og andre kategorier. Det giver ret til at modtage fordele, rabatter og særlige tilbud fra staten. Det er et traditionelt plastik-bankkort "Mir".

Hvad er fordelene ved Moskvich-socialkortet for pensionister
Hvad er fordelene ved Moskvich-socialkortet for pensionister

For første gang begyndte accept af ansøgninger om udstedelse af Moskvich sociale kort den 1. januar 2015. Et sådant kort udstedes af banker, der deltager i programmet til udstedelse og vedligeholdelse af sociale kort i byen Moskva såvel som direkte af selve Moskva-banken.

Kortet giver pensionister en vis liste over fordele og har kontaktløs informationslæsningsteknologi. SMS-information om bevægelse af penge på kortets konto og service er gratis. Kontosaldoen opkræves renter med en rente på 4% om året. Kortet giver dig mulighed for at betale for køb, modtage sundhedsydelser, trække din pension ud og meget mere.

I henhold til regeringsdekret nr. 668-PP af 18. november 2014 ydes følgende sæt ydelser til pensionister på Moskvich-socialkortet:

  1. Gratis eller delvist betalt rejse i overflade- og underjordisk transport: bus, sporvogn, trolleybus, metro, pendeltog og intercity-tog.
  2. Rabatter på betalinger for køb i hele Den Russiske Føderation og i udlandet på alle detailbutikker udstyret med plastkortlæsere. Kun i Moskva er der mere end 5.500 butikker, der accepterer Moskvich-socialkortet.
  3. Rabatter på betalinger for forskellige tjenester.
  4. Fordele ved betaling af boliger og kommunale tjenester. Betaling for boliger og kommunale tjenester uden provision.
  5. Udnævnelse til en læge i henhold til sygeforsikringsdata, hvis information er indeholdt i kortets hukommelse.
  6. Mulighed for at betale for en telefon.
  7. Mulighed for at tilføje elektroniske madkuponer til kortet til brug i specialbutikker.
  8. Evnen til at modtage pension og sociale ydelser på kortets bankkonto.
  9. Mulighed for at betale for en social taxa.
  10. Et overtræk (lån), der automatisk afbetales fra den næste pension.
  11. Evnen til at modtage lån og kreditter fra banker på gunstige vilkår.

Når du betaler med et rejsekort i transport, er der ingen begrænsninger for antallet af pas. Intervallet mellem billetpriserne skal dog være mindst 7 minutter. Derfor er muligheden for at betale for rejsen til andre personer med et socialt kort udelukket.

På jernbane- og metrostationer kan det samme kort ikke bruges mere end 10 gange om dagen. Efter at have betalt for en togbillet spærres kortet automatisk i 40 minutter. I løbet af denne tid kan hun ikke betale på nogen station.

Moskvich-socialkortet er et personlig kort, der kun udstedes til personer, der er registreret i Moskva. Det kan kun bruges af ejeren, som har forbud mod at videregive det til andre mennesker.

Som en beskyttelse mod overførsel af kortet til tredjepart placeres et fotografi af ejeren og hans personlige data på bagsiden af plastbæreren. Forsiden af kortet indeholder navnet på indehaverens organisation, identifikationsnummer og indbyggede chip.

Et socialt kort udstedes i en periode på 5 år, hvorefter det automatisk udstedes igen. Udstedelse af kort finder sted i sociale beskyttelsesorganer eller i multifunktionelle centre (MFC).

I tilfælde af tab af kortet i den periode, det fornyes, er det planlagt at udstede indehaveren af en koncessionel billet.

Anbefalede: