Hvilke Dokumenter Er Nødvendige For At Få Et TIN

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Dokumenter Er Nødvendige For At Få Et TIN
Hvilke Dokumenter Er Nødvendige For At Få Et TIN

Video: Hvilke Dokumenter Er Nødvendige For At Få Et TIN

Video: Hvilke Dokumenter Er Nødvendige For At Få Et TIN
Video: Как покупать б/у ЭЛЕКТРОСКУТЕРЫ citycoco купить электроскутер б/у КАК выбрать электротранспорт 2021 2024, April
Anonim

Et skatteyderes identifikationsnummer eller TIN tildeles borgere i Den Russiske Føderation, når det bliver nødvendigt at opkræve skat fra dem. Enhver statsborger i Den Russiske Føderation kan få et TIN-certifikat efter anmodning fra skattekontoret.

TIN-certifikat
TIN-certifikat

Er det nødvendigt

Det er ret nemt at få en TIN. Kontakt dit lokale skattekontor. Du skal kun have dit pas og en kopi af dit pas med dig

Instruktioner

Trin 1

Pas. Dette er hoveddokumentet for en borger i Den Russiske Føderation, og faktisk er det kun nødvendigt, når man får et TIN. Hver borger, der starter fra en alder af 14 år, kan få uafhængigt TIN, hvis det er nødvendigt. Hvis dit pas ikke indeholder oplysninger om din registrering, skal du også have et dokument, der bekræfter dit opholdssted.

Trin 2

Kopi af pas. Sørg for, at du har en kopi af dit pas, du har brug for det. Det er bedre at gøre det i to eksemplarer på én gang. Hvis du ikke har en kopi med dig, skal du enten se efter, hvor du skal fremstille den, ellers sender de den til skattekontoret, men til ublu priser.

Trin 3

Ansøgning i form №2-2. Du får denne formular i skattekontoret, der er også prøver at udfylde.

Trin 4

Hvis du har ændret dit efternavn under ægteskabet, skal du tage dit vielsesattest og en kopi med dig.

Trin 5

For at få et TIN for et mindreårigt barn, der endnu ikke er fyldt 14 år, skal du bruge: pas til barnets forælder eller juridiske repræsentant og en kopi af pas, barnets fødselsattest. Hvis certifikatet ikke angiver barnets statsborgerskab, er der brug for et dokument, der bekræfter statsborgerskabet.

Trin 6

Du kan få TIN inden for 5 arbejdsdage efter indgivelse af ansøgningen. TIN udstedes gratis. Hvis TIN-certifikatet gik tabt, skal der betales et gebyr for at gendanne det.

Anbefalede: