Hvordan Man Donerer Et Firma

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Donerer Et Firma
Hvordan Man Donerer Et Firma

Video: Hvordan Man Donerer Et Firma

Video: Hvordan Man Donerer Et Firma
Video: Airdrop FoodFind - криптовалюта FOODPAY бесплатно! 2024, April
Anonim

"Firma" er handelsnavnet på mærket, der er registreret i registret under registreringen af en eller flere grundlæggere og tilhører en borger eller gruppe af personer. Du kan ikke donere et firma, du kan donere hele virksomheden eller en del af den og registrere et virksomhedsmærke til den person, der bliver færdig.

Hvordan man donerer et firma
Hvordan man donerer et firma

Er det nødvendigt

  • - donorens og den udførtes pas
  • - forretningsdokumenter
  • - notarial tilladelse fra alle stiftere (ægtefæller)
  • - aftale om notarialdonation
  • - foretage ændringer i registret.

Instruktioner

Trin 1

Kontakt et notarkontor for at donere en hel virksomhed. I henhold til Civil Code (artikel 572) kan ejendomme for juridiske enheder fremmedgøres, sælges og doneres i henhold til en notarial aftale.

Trin 2

Vis dit pas, den udførtes pas til notaren. Donoren og den udførte skal være personligt til stede, da donationen er en frivillig transaktion. Giveren har ret til frivilligt at beslutte at lave en gave, og den udførte har ret til at acceptere eller afvise den.

Trin 3

Præsenter også et uddrag fra statsregistret; matrikelekstrakt fra ejendomspasset en kopi af planen for alle lokaler et certifikat for matrikelværdi, som du kan få fra BTI et certifikat for markedsværdi udstedt af et licenseret selskab af uafhængige ekspertvurderingsbureauer.

Trin 4

Hvis du donerer en virksomhed, for hvilken du har hele pakken med bestanddele og samtidig er i et registreret ægteskab, skal din ægtefælle give notarial tilladelse til transaktionen (artikel 256 i Civil Code og artikel 34 i IC RF).

Trin 5

Når kontrakten er afsluttet, skal du kontakte det føderale kontor for statsregistreringscentret, registrere ejendomsretten til den udførte.

Trin 6

Kontakt en skattekontor med en donationsaftale, et ejerskabsattest for at ændre kontoen i det samlede register til den udførte.

Anbefalede: