Sådan Får Du Et Pas Til Et Barn Under 14 år

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Pas Til Et Barn Under 14 år
Sådan Får Du Et Pas Til Et Barn Under 14 år

Video: Sådan Får Du Et Pas Til Et Barn Under 14 år

Video: Sådan Får Du Et Pas Til Et Barn Under 14 år
Video: Aktivitetshjelpemidler, sommer- og vinteraktivitet 2024, Kan
Anonim

For at krydse den russiske grænse skal en borger i Den Russiske Føderation have et pas, inklusive børn, startende fra fødslen. For at få et pas til et barn under 14 år skal du samle alt hvad du har brug for og komme til afdelingen for Federal Migration Service (FMS) på bopælsstedet (ophold).

Sådan får du et pas til et barn under 14 år
Sådan får du et pas til et barn under 14 år

Er det nødvendigt

  • - ansøgningsskema;
  • - fotografier af barnet på matpapir i størrelse 3, 5x4, 5 cm;
  • - barnets fødselsattest (og en fotokopi)
  • - et dokument, der bekræfter statsborgerskabet i Den Russiske Føderation (og en fotokopi)
  • - pas fra den juridiske repræsentant (og en fotokopi)
  • - en kvittering for betaling af statsafgiften.

Instruktioner

Trin 1

Nu har russerne mulighed for at udstede et pas af en af to typer: gammelt eller nyt. Det nye pas indeholder en chip med ejerens biometriske data, den kan ikke forfalskes. Dens gyldighedsperiode er dobbelt så lang som det gamle pas og er 10 år. Det har også flere blanke ark til påføring af visa. Men for at opnå det skal du betale et større statligt gebyr.

Trin 2

Først og fremmest skal du kontakte FMS 'territoriale kontor og skrive en ansøgningsskema på den etablerede form. Det er trykt på begge sider af arket. Det er nødvendigt at udfylde applikationen enten ved hjælp af elektroniske computere eller manuelt med læselig håndskrift (eller med blokbogstaver) med sort pasta.

Trin 3

Da barnet ikke er 14 år, skal alle dokumenter udarbejdes af forældrene. I deres fravær tildeles denne pligt hans juridiske repræsentanter, værger eller notarialtrustees. Dokumenter, der bekræfter disse beføjelser, skal vedlægges ansøgningen.

Trin 4

Tag den udfyldte ansøgningsskema, fotografier til et pas (til et gammelt pas har du brug for 2 stykker på 3, 5x4, 5 cm i størrelse, til et nyt 1 stk), en kvittering for betaling af statsgebyret, en barns fødselsattest og et dokument, der bekræfter russisk statsborgerskab (og en fotokopimaskine hver af dem). Glem ikke din juridiske repræsentants pas og fotokopi. Forresten er et barns tilstedeværelse påkrævet, når man ansøger om et nyt pas.

Trin 5

Betegnelsen for at få et pas fra det tidspunkt, hvor ansøgningen indgives med de nødvendige dokumenter knyttet til bopælsstedet, tager ikke mere end en måned. Hvis du har ansøgt om dit faktiske opholdssted eller ophold inden for fire måneder.

Anbefalede: